Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

POLUKIEROWANA

KOCHAM WIEŚ !!!

Polecane posty

czesc kochane wiesniaki :* wlasnie w tv kopydlowo zapodali :D

Gość piq
kocham Kopydłowo!!!

dobra trzeba przerzucic towarzystwo z topiku higienicznego :) do dziela!!!

Teraz lubię sobie tam pojechać raz na jakiś czas, wypocząć czynnie pomagając w polu :D Jednak miasto jakoś mnie trzyma :) Ale starość wyobrażam sobie tylko na wsi :)

Gość Ela bnb.
A ja Przed burz.W RADOMSKIE.

Gość w morde
jestem .robie sie na black.do solarium wpadne :D

A ja kocham miasto. Choc lubie wiejska przyrode, ale mieszkac tam na zawsze raczej bym nie chciala... Na pewno nie!

Gość Ela bnb.
A ja synowa se poszukam dla najmlodszego magistra przyszlego,domatorka ma byc,wies kochajaca..............

umpa umpa umpa, trzeba oporzadzic w gospodarstwie a pozniej sie umyc, hmm :D do krow, dojenie itp, a pozniej bicze wodne, sauna, masaze, aerobik, drineczek jakis, kawior ..... to jest zycie :]

Gość Ela bnb.
JAK W MADRYCIE.

Preferuję miasta :) I nie żebym mieszkała w jakiejść metropolii... Mieszkam raczej w miasteczku, ale w przyszłości chciałambym się przeprowadzić nie tylko do innego miasta, ale państwa też ;)

Gość Tez Kocham Wies
W prawdzie nigdy nie mieszkalam na wsi nie mam tez zadnej rodziny ( z ktora utrzymuje kontakt) oczywiscie czasem jezdzilam na wies z moim ciotecznym rodzenstwem... ale w szkole sredniej zaczelam jesdzic czesciej na wies mialam wiecej kolezanek z poza miasta i wies jest naprawde piekna... ja tez zawsze marze o tym ze na starosc bede tam mieszkac w ogole jak mysle sobie o przyszlosci to wszytsko sie dzieje na wsi... nie wiem czy nadawala bym sie do krow itd bo nigdy nie miala z tym doczynienia ale wierze w siebie ze jakos bym sie nauczywa.... w kazdym badz razie jak bym miala kase teraz to juz odrazu za 5 minutek bym kupowala albo zaczynala bydowac jakis diomekNA WSI :p pozdrawiam :P

ta Madry to sie chowa..... przy nas, wsi spokojna wsi wesola:D

o... jak fajnie jest na wsi. bez smogu i tego tetniacego 24 godz zyciem zgielku. kto wie co to wypoczynek na wsi i oddech pelna piersia usmiechnie sie teraz.:D

Gość Ela bnb.
Dla mnie przedwczesnej emerytki ,to w sam raz.

Ja mieszkam w dużym mieście ale kocham też wieś, przyrodę. Uwielbiam spędzać lato na wsi. Mam sentyment z dzieciństwa. Tam inaczej pachnie powietrze i ziemia, każdą porę roku odczuwa się intensywniej. Nasz najlepszy przyjaciel pochodzi nawet nie z wsi ale z maleńkiej kolonii na Podlasiu i tak światłego człowieka jak on nieczęsto się spotyka.

Moja babcia mieszka w pieknej okolicy nad rzeka Wieprz.. lasy przede wszystkich iglaste, ziemie piaszczyste, mala ingerencja w przyrode, chatki w wiekszosci drewniane... planujemy z bratem kupic sobie tam kawalek ziemi i wybudowac domek na lato :) ale lubie tez wies mojej drugiej babci, taka bardziej rolnicza, gospodarcza.. gdzie trza zapierniczac i nie ma sie czasu na smutki i rozmyslanie o problemach, bo wieczorem sie pada ze zmeczenia i od swiezego powietrza

relaks intymnosc.mniej zawisci miedzy ludzmi i ....tesknie za babcia ktora mieszkala na wsi.:(

Gość Ela bnb.
I palacze na werande, von.

no na wsi fajnie jest :) szczegolnie po pierwszej wiosennej burzy, jak pieknie pachnie powietrze, ptaki spiewaja, pierwsze kukulki kukaja:) latem mozna do lasu na malinki, jagody, w moich terenach sa sarenki, jelenie:) pyszne wiosenne nowalijki, i tyle przestrzeni:) nad ranem o 4 koguta mozna posluchac :D na niebie przynajmniej widac gwiazdy:] droge mleczna:) a latem maciejkiiiii mmmmm

rozczulilam sie :( kto kocha wies zawsze bedzie tesknil za spokojem i...swierszczami grajacymi wieczorem a widzialyscie swietliki w nocy ,albo sarne i kozilolka pasacych sie na polanie posrod lasu...

I wszyscy możemy chodzic brudni i sie nie myc:P Witajcie :) widzę, że stworzyliście alternatywę:) Suuuuuuper

ivett tesknimy ..tak samo w tej samej minucie wspominamy sarny i lasy :D