Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarCElaA

Szerokie ramina...

Polecane posty

Gość MarCElaA

mam szerokie ramiona...jakie bluski nosic zeby tego nie podkreslac

Gość ja też mamm
szerokie ramiona i takze chciałabym sie dowiedzieć jakie bluzki powinnam nosić aby ich nie uwydatniać. Dlaczego nie ma wpisów żadnych ??????? :>

Gość do kulturystów
:P

Gość maleta
ja tez mam nieco za szerokie ramionka..pasują mi sweterki z dekoltem w łodkę, golfy, bluzeczki z tiulowymi rękawkami, sukienki na szerokich ramiączkach i dekoltem w szpic:) odpadają niestety bluzeczki wiazane na karku, bluzeczki na ramiaczkach też, ale to zależy od fasonu, niektore pasują niektóe nie, i nie umiem wyczaic o co chodzi:) a tak w ogóle to najlepszy sposób na zbyt szerokie ramionka to idealna sylwetka - absolutnie bez garbienia się:) głowa do góry i łopatki sciągnięte, a wszystko będzie ok:) pozdrawiam!

Gość maleta
właśnie mi tez się tak wydawało, ale na mojej figurze naprawdę leżą najlepiej, moze dlatego że ogólnie jestem szczupła, a ten fason bardzo ładnie podkreśla figure i uwydatnia biust:) Nie wiem jak opisać koleżance powyzej dekolt w łódkę ;) postaram się tu wkleić linka , łódeczka jest na osttanim obrazku, a cały artykuł idealnie na temat:) http://serwisy.gazeta.pl/avanti/8,53381,2840102.html