Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baarrbara A.

UFACIE SWOIM LEKARZOM...

Polecane posty

Gość Baarrbara A.

np. rodzinnemu czy stomatologowi? mi sie wydaje, że oni specjalnie się nami pacjentami nie przejmują i traktują nas przedmiotowo. Jakie są wasze refleksje na ten temat?

Gość ja******
Nie cierpię tych "półbogów", którzy wszelkie rozumy pozjadali :O Mam mnóstwo przykładów z najbliższej rodziny dotyczących błędnych diagnoz. Konowały :O "Medycyna jest tu bezsilna - pacjent będzie żył"

Gość rejestratorka komentarzy
a wiesz jakie są komentarze po wyjściu pacjenta? Książki można pisać...

Gość próbowałam kiedyś i
nie wierzę im te same leki wypisują, nie kieruja na badania, najlepiej przyjśc do nich z kompletem badań wtedy jet dobrze

Gość kosmos
Rodzinnemu nie ufam,to idiota,który nic nie robi.Natomiast mam dobrego stomatologa,leczę się u niej od lat.Nie ufam lekarzom w ogóle,stąd jeśli jest poważna sprawa zawsze szukam dobrego,poleconego i konsultuję sprawę oraz zmieniam lekarza.To uratowało mnie od wycięcia tarczycy,które zasugerowała mi jedna pani endokrynolog.

Gość kobieta pracujaca w domu
rodzinnemu nie ufam, bo odwala pańszczyznę ginekolog pańtwowo o.k dentysta....tylko prywatnie

Gość borróweeczkka
NIE w państwowej służbie zdrowia oni jacyś tacy szarzy i bez humoru, wiecznie obrażeni

Gość kosmos
Na prywatnych też trzeba uważać bo pod przykrywką bycia miłym,ładnego otoczenia potrafią wyciągać pieniądze a diagnozę złą postawić.Lekarz jak jest dobry to państwowo i prywatnie.

A ja nie ufam.....Moja mama zglosila sie do lekarza z silnym bólem gdzies w okolicy łopatki i.......jeden lekarz powiedział, że to od kręgosłupa, grugi lecczył niby ją na oskrzela, dopiero niedawno wreszcie jakiś mądry lekarz wysłał ja na prześwietlenie płuc i co się okazało?????? że ma guza w szczycie płuca!!!!! I jak tu im zaufać kiedy oni postawili taką diagnozę jaką chcieli?! A jak już byłoby za późno i nie byłoby już ratunku to co pewnie tez by powiedzieli, że to kręgosłup czy oskrzela! To się w ogóle w głowie nie mieści jacy niktórzy lekarze są, chyba mineli się z powołaniem. Chociaż teraz moją mamą zajmują dobrzy specjaliści... Nie chcę nawet myśleć co bybyło gdyby tamten lekarz nie wysłał jej na prześwietlenie.... :(

oj, nie bardzo rodzinny - dobry do wypisywania zwolnień stomatolog - tylko prywatnie, podobnie jak ginekolog i okulista lekarz rodzinny ma tylko 10 minut na pacjenta, więc się spieszy i może coś przeoczyć.

Gość życzliwy.........
po otwarciu strony trzeba wymazać procenty, tak, zeby adres kończył się na htm - wtedy się otworzy :D

Gość KAROLA MICHALSKA
NIE

Nie ufam i nie chodzę. Nic miłego mnie nigdy z ich strony nie spotkało. Dentystka tylko spoko.Poprzedni dentyści - horror.

Gość gość
hehe

Gość gość
Dlaczego he he he???

Gość gość
Axa,no i dobrze bo nie ma co tam do lekarzy chodzić,tylko kase robia na biednych chorych ludziach:(

Gość gość
Sama musiałam sobie zrobić badania i wtedy dopiero było wiadomo co mi jest. Jak choroba przebiega bez typowych objawów to mówią, że nie wypiszą badań, bo nie są potrzebne. Mówiłam, że boli, a lekarz mi mówił, że to ból na tle nerwowym. Nerwowe sytuacje to ja miałam wcześniej i nie miałam przy tym żadnych bóli. Jak był spokój w moim życiu to usłyszałam, że mam bóle z nerwów. Ale niczego innego się nie spodziewałam. W tym kraju trzeba diagnozować się samemu i do lekarza wtedy kiedy trzeba operację, albo kiedy leki są drogie. Jak nie wiesz co ci jest to lepiej wcale się nie ruszać, bo lekarz też nie będzie wiedział.

Gość gość
Żeby chociaż podpowiedzieli co można zbadać, nawet jeśli nie chcą wypisać bezpłatnego badania to by było inaczej. Niestety sama musiałam się dowiadywać jakie badanie co może wykryć i to nie od lekarzy.