Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość letycia

Leży przed telewizorem

Polecane posty

Gość letycia

i znowu hokej ogląda. Oszaleję przez tą olimpiadę

Gość łojejjjjku
To stań między nim a telewizorem i zacznij robić streap-tease. Frajer będzie, jak sie nie skusi.

Gość letycia
nie jestem pewna czy mam ochotę, wolałabym pogadać

Gość Marta....44
Letycja wez ksiazke i ic do drugiego pokoju i zajmij sie soba , gdy bedzie cos potrzebowal od Ciebie powiedze nie masz czasu bo czytasz cos interesujacego. I tak przez tydzien , badz najbardziej zajeta gdy on z Toba bedzie chcial porozmawiac. Gdy wybuchnie powiedz ze nie ma problemu porozmawiamy tylko jak skonczysz ksiazke i powiedz ze nie rozumiesz czemu tak sie denerwuje przeciez jak on oglada telewizje to tez nie ma dla CIEBIE czasu. Da mu to do myslenia. To zawsze dziala , lekcewaz gdy on Cie lekcewazy....

Gość łojejjjjku
No to sorry, nie masz szans w konfrontacji z hokejem. Gadanie to jedna z ostatnich rzeczy, na które faceci mają ochotę. Weź sobie drinka, zrób kąpiel i przeczekaj, kiedyś ta cholerna olimpiada się skończy. Tylko zacznie sie piłka nożna.

Gość letycia
Próbowałam tak. Ale on jak czegoś potrzebuje to jest tak namolny, że dla św. spokoju odpuszczam.

Gość letycia
ostatnie- do pomysłu Marty

Gość Marta....44
A wiesz dlaczego jest namolny? Bo mu pozwolilas na to... Bo zauwazyl ze mu ulegasz... Bo zauwazyl ze nie umiesz powiedziec nie... Bo zauwazyl ze jak bedzie nalegal dostanie to co chce bo chcesz miec swiety spokoj.... Bo zauwazyl ze nie jestes cierpliwa osoba... Bo zauwazyl ze moze robic co mu sprawia przyjemnosc w wolnym czasie, nie wazne czy Tobie jest z Nim w tym momencie dobrze... Bo zauwazyl ze sorry nie jestes innteresujaca na tyle by poprosic Cie abys ogladnela z Nim Hokej.... Gdyby mu zalezalo na Twoich odczuciach namowil by Cie na wspolnie spedzony wieczor przed telewizja-mezczyzni to potrafi tylko musi im bardzo na kobiecie zalezec...

Gość letycja
dzięki, wiesz to z doświadczenia?

Gość Marta....44
Letycja nie chcialam Cie obrazic , ale powiem szczerze potrzebowalam Twojej reakcji zeby miec pewnosc ze sie nie myle sie . Tak , wiem to z doswiadczenia czesciowo swojego i innych zajmuje sie psychologia i podobnymi rzeczmi w zyciu Wiem ze prawda potrafi zabolec i gdy za boli to znaczy ze wszystko sie zgadza czyli jest tak jak mowie- wtedy wlasnie tak sie reaguje jak to zrobilas.

Gość letycja
przepraszam ,ale zrobiło mi się b. smutno. Pewnie masz rację , prawda w... Ale nie mam siły (i po części ochoty) tego zmieniać

Gość Marta....44
Ale pamietaj jedna rzecz z kazdej sytuacji jest wyjscie. Nawet jak teraz nie widzisz tego okna jutro mozesz zobaczyc otwarte dzwi,wystarczy ze zaczniesz sie nad tymzastanawiac- zaznaczam bez nerwow , spokojnie , opanowana i najwazniejsze bez emocji. Kup sobie ksiazke np.jak zmienic sytuacje w malzenstwie lub partnerskie sprawy naprawde sa czasami genialne proste pomysly ktore czlowiekowi niegdy bez tych ksiazek nie przyszly by do glowy. Skromne rady.

Gość Marta....44
Letycja a ja Cie rozumiem 👄. Wiem ze tak naprawde nie chcialas mi sprawic przykrosci , nieznasz mnie ani ja Ciebie ale obie znamy zycie,ja daje Ci rady w tej sytuacji a Ty dalabysmi rade w innej sytuacji i zapewne najlepsza jaka bys mogla. Musimy ze soba rozmawiac ale takze umiec sluchac a bedziemy potrafili si szanowac. Zobacz Nam sie to juz udalo , nie pokucilysmy sie a nawet mam sympatie do Ciebie.

Gość letycja
Z nim już chyba nie umiem rozmawiać. Z miesiąca na miesiąc coraz bardziej się oddalamy. Boję się , że przestaję go szanować.

Gość Marta....44
Jesli moge spytac ile czasu jestescie razem i czy jestescie malzenstwem?

Gość letycja
10 lat po ślubie 14 lat razem