Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witam serdecznie

Witajcie, mam pytanko, aby iść na psychoterapię...

Polecane posty

Gość witam serdecznie

to czy trzeba miec skierowanie od lekarza ogólnego?? Niebardzo mnie stac na prywatna psychoterapie:(

Gość dfcerfre
idziesz bez skierowania do poradni psychologicznej, czy nadajesz sie na terapie zadecyduje psycholog.

Gość tak raczej jest
Do psychiatry idzie się bez skierowania a do psychologa to raczej ze skierowaniem...od lekarza rodzinnego.Tak było w moim przypadku,że do psychologa to musiałam mieć skierowanie.Ale może się to juz zmieniło.

Gość witam serdecznie
hmmm, ale obojetnie gdzie??? rany , serio nie mam pojęcia gdzie u nas jest taka poradnia

Gość dfcerfre
nie nie, do psychiatry chyba trzeba miec skierowanie, psycholog jest przeciez tylko mgr, a nie drem. ja bylam wporandi psychologicznej bez skierowania i jestem na psychoterapii u pani psycholog.

Gość dfcerfre
no musicie miec jakas przychodnie, zadzwon tam i zapytaj sie gdzie i kiedy przyjmuje psycholog.

ani do psychiatry ani do psychologa nie trzeba miec skierowania sa osrodki gdzie mozna przyjsc z ulicy lub zadzwonic i powiedziec ze potzrebuje sie porady psychologa,wtedy oni umawiaja na wizyte.ten potem decyduje czy osoba potrzebuje psychoterapii lub innego specjalisty czy nie

Gość witam serdecznie
to co mi radzicie dziewczyny??? a w ogóleczy takie państwowe terapie są dobre?? czasem sie słyszy, że nie ma co chodzic do państwowych placówek bo zlewaja problem. Jeszcze mam pytanko? Na taką terapię się często chodzi?? Z góry dziękuję za odpowiedz:)

Gość dfcerfre
ja chodze co tydzien, dopiero zaczynam, bardzo duzo mi to daje i nie wydaje mi sie zeby ta Pani mnie olewala. powaznie podchodzi do mnie i moich problemow.

Gość witam serdecznie
dziekuję Ci dfcerfre , może jesteś z 3miasta?? Bo ja tak, to może byś mi poleciła tą Panią:)

Gość dfcerfre
oj, ja jestem z drugiego konca polski :) powodzenia!

Gość witam serdecznie
szkoda:) Pozdrawiam:)

Gość muuuu
Nie prawda do psychiatry nie trzeba mieć skierowania.