Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kelwin klajn

90 tego forum to zapatrzone w siebie egoistki!!!

Polecane posty

Gość kelwin klajn

Tylko wymagania macie. Facet ma się codziennie PIERWSZY odzywać, po kłótni ma pierwszy przepraszać, to on za o was cały czas zabiegać, za was płacić itp.A same przepraszam co oferujecie ze swojej strony?? Jak się czyta takie rzeczy to poprostu odechciewa się wszystkiego, a już w szeczególności podrywania was, i poznawania. Na usta cisną się tylko takie słowa.... " Gdzie się podziały tamte prywatki gdzie te dziewczyny gdzie tamten świat??? "

jak sie kogos kocha to cały czas chce sie dawac jak najwiecej od siebie wiec ja nie do konca rozumiem twoje zarzuty bo jak sie kogos kocha to sie chce do niego usmiechac z nim rozmawiac i dawac prezenty a ty to chyba traktujesz jak obowiązek skoro wszystkiego Ci sie odechciewa

Gość uzalezniona od....
" Gdzie się podziały tamte prywatki gdzie ci chłopcy gdzie tamten świat??? "

Gość kelwin klajn
hola hola to według was OBOWIAZKIEM facetow sa w/w rzeczy. Skoro kochacie to także wady prawda??? Facet może kochać na różne sposoby i to nie muszą być wcale tak jak tylko ty sobie byś życzyła. Ale współczesne media uczą was tylko brać. Smutne ale prawdziwe.

jak sie kocha to oczywiscie nie patrzy sie w takich kategoriach jak Kelwin napisał, ale jak sie czyta te oczekiwania kobiet, by tylko faceci latali obok nich, bo one i tylko one zasługuja na to, one i tylko one sa ksiezniczkami, a facet niczym wiecej jak oddanym niewolnikiem muszącym znosic ich fochy a tak właśnie media pokazują kobiety nie sposób nie zgodzić się z Kelwinem...

Gość upupupup
upupup

Gość szkoda gadać
a 10 tego forum to obleśne zapatrzone w siebie męskie świniopenisy

ehh...to nie tak! kobiety pragną czuć sie kochane! stąd te drobne gesty..a mężczyźni gdyby faktycznie kochali- potrafiliby spełnić te nasze \"zachcianki\" po to, aby ujrzeć radość w oczach!!! przeciez gdyby jakiś tam Fred- przynosił kobiecie kwiatek czasem, lub czekoladki( cholera stacje są czynne 24h), czasem zaprosił do kina, kupił jakiś bubel w który ona wpatruje sie od kilku tygodni w sklepie..ugotował raz na ruski rok jakąś kolacje przy świecach...eh taka Zosia byłaby w 7 niebie!! czuła sie kochana...byłoby mniej kłótni...bo w wiekszosci rozchodzi sie o to ze facet tylko sie naźre, walnie na wyrko z pilotem i nic mu sie nie chce...potem dochodzi do sprzeczek i wymówek...i skoro taka Zosia czuje sie niedoceniona i niekochana- to jak ma wyciągnąć pierwsza rękę??? troche więcej wyobraźni a kobiety chodziłyby uśmiechnięte!

Gość bo kobieta...
aby czuć się kochaną i sczęśliwą potrzebuje adoracji i zapewnień. Te wszystkie kwiatki, prezenciki, telefony, SMS-y, pamięć faceta o urodzinach, imieninach, rocznicy poznania, pierwszego razu, ślubu, Walentynkach, wyciąganie ręki po kłótni i cała masa innych "drobiazgów" mają nam pokazać , że jesteśmy kochane, jedyne i wyjątkowe. W takiej atmosferze kobieta rozkwita i wtedy dostaniesz od niej wszystko, czego potrzebujesz jako mężczyzna: uznanie, akceptację, szacunek, wyrozumialość a z bardziej materialnych : pranie, sprzątanie, gotowanie itd. Tak jesteśmy skonstruowani :) Zgadzam się tylko , co do jednego. Bardzo wiele młodych dziewczyn wymaga płacenia za siebie (chyba to lektury Harlequina i filmów amerykańskich?). A to już nie konstrukcja psychiczna ale postawa. Stanowczo karygodna. Na szczęście nie wszystkie takie jesteśmy :)

Gość kelwin klajn
witam. Widzicie u was działa tylko " coś za coś" nie dostane kwiatka? niedostanie seksu, nie wysłał sms? to się ja do niego nie odezwe...itp. Takie coś odziera związek z uczuć (tak było w moim przypadku), no ale nadal pytam co WY dajecie w zamian??? Faceci nie mają takich widzimisie względem was.Nie jest wam wstyd ???

kelwin klajn - zacznij wreszcie spotykac prawdziwe, zywe kobiety, zamiast tylko gapic sie w telewizor, czy tam inne \"wspolczesne media\" :P

Gość kelwin klajn
Po ostatnich doświadczeniach wole telewizor:P Kurcze mam 21 lat a już mam poglądy 45 lataka z 20 letnim stażem małżeńskim :P :D:D:D

Gość A GUZICZEK PRAWDA
drogi Kalwinie ty poprostu się nie poznałeś jeszcze na kobietach, spotkałeś jedną może dwie i już wyrażasz domorosłe teorie na temat całej populacji, ech poczekaj troszke może kiedyś spotkasz tą jedyną która będzie dla ciebie dobra a wtedy sam zaczniesz biegać z kwiatami, czekoladkami, słać smsy i wiesz co? Nie z przymusu, tylko z czystej przyjemności i dobrej woli.

Moim daniem kelwin klajn ma rację... a co bardziej \"przerażające\" -jest jeszcze cała rzesza takich kobiet, które nie korzystają z kafeterii, a postępują według wzorca \"coś za coś\". Nie wiem skąd to się bierze... ale niektóre myślą że \"im sie to po prostu należy\". Tylko ja się teraz pytam... z jakiej racji?

Gość fiufiu25
ojej biedne uciemiężone męskie plemie, tyle się od nich wymaga, ojoj tak mi szkoda tych biedniutkich chłopców. Dbać o kobietę z którą są no naprawdę. A ona podła egoistka nic od siebie zero dobrgo słowa, gestu, wsparcia nic tylko wymagania!!!! buuu do mamusi, przytulić się, wypłakać....te kobiety takie niedobre....

Gość a niewazne kto..
a nasze cieplo to co to jest Twim zdaniem? Samo to , ze tak przemyslujemy, ze kochamy , ze myslimy, tesknimy, martwimy sie .. cala swoja uwage kierujemy na was? A Twoim zdaniem nic nie robimy?

Gość kelwin klajn
fisiunia wasze słowo gesty są tylko wtedy gdy jest dobrze i facet staje na rzęsach by wam dogodzić. niewazne kto: " A facet ci ciepła nie okazuje? twoje przemyślenia są tylko dla ciebie, więc skąd mam o nich wiedzieć i co one mi dają?? Martwicie się?? Jakoś mi trudno w to uwierzyć, po topicu w którym niekóre panie potrafią się tydzień nieodzywać i czekać aż chłopak to pierwszy zrobi. Gdzie tu zamartwianie się? Kochacie? A w jaki sposób to okazujesz??? Tylko niemów mi o pocałunkach, przytulaniu , seksie, bo przecież tak samo waceci wam miłóść okazują. Więc ???

Tu chyba nie chodzi o sytuacje gdzie facet kompletnie nic nie robi... Tylko takie gdzie kobieta niepotrzebnie komplikuje sobie niektóre sytacje, wymyśla niestworzone historie będące urzeczywistnieniem scenariuszy z romantycznych komedii, niepotrzebnie rozpamiętuje czy \"nakręca się\". Ale to może ja coś źle zrozumiałam ;)

Gość niewspolczena
Gdzie się podziały tamte dziewczyny? No właśnie gdzie się podziały, bo coraz mniej takich .Bo dawniej to facet musiał sie starać o względy, teraz dziewczyny pierwsze proponują spotkania, pierwsze mówią kocham,bierze do swojego mieszkania, mieszka bez ślubu, facet ma seks, jedzenie i pranie w ramach promocji, i jeszcvze pozwalaja takiemu na chanskie odzywki..Też mi się nie podobają terazniejsze obyczaje, ale chyba w iinnym kontekscie .

Gość kelwin klajn
Mla Mla właśnie chyba jako jedyna zrozumiałaś. Fajnie, że masz jeszcze obiuektywne spojrzenie na tą sprawe.Pozdrawiam :D

Nikt tych kobiet do tego przecież nie zmusza. Mieszkają na kocią łapę, bo CHCĄ. Sprzątają, piorą, gotują dla swoich mężczyzn, bo CHCĄ. Może właśnie taki układ im najbardziej odpowiada. Nie można kogoś \"potępiać\" tylko dlatego, że ma inne podejście do spraw małżeństwa czy zakładania rodziny. Nie uszczęśliwiajmy kogoś na siłę. A jeśli chodzi o sprawy seksu... to ja nie rozumiem stwierdzenia \"facet ma seks\". To znaczy, że kobieta nie ma z tego żadnej przyjemności? Seks to rozrywka tylko dla mężczyzn?

faceci juz sa tak skonstruowani ze sa PROSCI:) ja nauczylam sie doceniac te \"male gesty\" Ukochanego. Jego milosc do mnie wyraza sie nie w bukietach kwiatow ale w drobnych gestach:) przyjdzie, przytuli, poglaszcze po glowce, cmoknie w nosek:) taka mala rzecz a cieszy:)

Do Bambooszek - Brawo dla tej Pani! Jestem jak najbardziej za. Do kelwin klajn - Również pozdrawiam i dalej \"walcz o swoje\" ;)

Gość niewspolczena
droga mla mla, czy ja oceniam ,kalwin napisał, ze nie podobają mu się współczesne dziewczyny, a ja potwiewrdziłam ze owszem, za dobrze teraz faceci mają i we łbach im sie poprzewrazcało, to prawda.Mamy być kochankami ,sprzątaczkami, praczkami, matkami, i jeszcze utrzymywac dom, bo facet nie jest w stanie.I jeszcze jako opiekunki domowego ogniska, byc czułe i wyrozumiałe na stan delikatnej psychiki męskiej i tolerancyjne wobec jego zachowań w stosunku do innych kobiet, bo to nie ich wina tylko natura, i jak zdradzają to zawsze wina kobiety, bo zadają się z zajętym facetem. Poczytaj jak to dziewczyny zamartwiają i smsuja do tych dziewczyn ,które za bardzo się zbliżą do ich faceta.One normalnie walcza o takiego.Przejęły całkowicie rolę męskie.Tylko w takim wypadku po jaką cholerą FACET, coraz bardziej mnie to pytanie nurtuje.

\"Gdzie ci mężczyźni prawdziwi tacy orły, sokoły, herosy?! Gdzie ci mężczyźni na miarę czasów?! Gdzie te chłopy?!\" Miłe Panie, nie bierzmy wszystkiego na siebie ;-)

Gość niewspolczena
Na szczęście nie wszystkie dziewczyny są minimalistkami, niektóre wymagaja i dzięki temu, po ilus latach mieszkają w lepszych mieszkaniach,domach , stac ich na kolonie dla dzieci i w ogóle do czegos dochodzą. Patrz Bohaterka"Cudzoziemki".Niektórzy panowie potrzebuja impulsow ,bo inaczej to gnili by z piwem przed telewizorem, bo przeciez tak jest fajnie.

Gość 90 egoistka
90 % forumowiczek i 90% ludzi w ogóle. Mężczyźni też. Dlatego trzeba ich dopieścić. Facet dogłaskany fizycznie i psychicznie jest cudowny i potrafi spełniać zachcianki kobiety! Co dzień męża chwalę. Zawsze coś się znajdzie... Nawet wtedy gdy mam ochotę się wściec o jakąś głupotę, np. nie potrafi dobrze poskładać ubrań! Wrr.... Znajdę coś pozytywnego. Cieszę się, że próbuje. A on stara się co raz bardziej. Im bardziej głaszczę jego ego, tym więcej mam z tego! Egoistka z Egoistą, a tacy szczęśliwi z sobą.

Może faktycznie jakoś za bardzo na Ciebie \"naskoczyłam\" ;) Ale... gdzie jest napisane, że by musimy takie być? Jak facet zdradza to jest po prostu skończonym draniem, któremu nie można dać nawet cienia szansy. Jak ZAWSZE \"przychodzi na gotowe\" to jest patentowanym leniem, któremu przy najbliższej nadażającej się okazji należy kąśliwie \"dogryźć\". Jak W OGÓLE nie stara się zadbać o dom, w sensie zarobienia na jego utrzymanie, to jest \"ofiarą życiową\". Tyle. Tylko, że temat tutaj poruszany nie jest o takich facetach tylko o \"starających się, ale niedocenianych\" ;)

Gość fiufiu25
oki, chłopak sie starał, ona tego nie doceniła, widocznie jest nie dojrzała dziewczynką i już. Ale wkładanie wszystkich kobiet do jednego worka to moim zdaniem przesada.