Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielone jabłuszko

8 lat róznicy - dużo czy mało?

Polecane posty

Gość zielone jabłuszko

no właśnie? tylko prosze bez jaj :)

Gość hejkoooo
otoz powiem ci ze wg mnie to malo-w sam raz. tez mam taka sytuacje i nawet ostatnio zkladalam podobny topik. a powiedz w jakim jestescie wieku???

Gość to zależy
bo jak Ty masz 15, a on 23, to sporo, ale jak Ty masz 25, a on 33, to już inaczej wygląda

Gość hejkoooo
moja kumpela majac 15 /16 lat byla z facetem 23 letnim i to chyba z dwa lata. potem sie rozstali ale byli bardzo szceesliwi i mysle ze to jednak nie jest tak duzo.

Gość rubka68
jak się kocha to ta rurznica nie gra roli bo nie jest duża

Gość hejkoooo
dokladnie rubka zgadzam sie z Toba!!! pozdrawiam Cie serdecznie!!!!

Gość nie widze problemu

Gość zielone jabłuszko
hm...? dziękujęza słowa pocieszenie, mamy ja 20 on 28 ;/

Gość to zależy
ja mając 20 lat związałam się z facetem 28-letnim.. mój pierwszy, doświadczony, było cudownie, niestety 4 lata minęły i wszystko się rozpadło :(

Gość ja 21 on 30
i jest swietnie :d a musze dodac ze jestesmy ze soba od 5 lat:D po co Ci jakis malolat ktory ma siano w glowie.:D

Biorąc pod uwagę, że faceci dojrzewają poźniej, to wydaje mi się, że to dobry układ :)

Gość zielone jabłuszko
do ja 21 a on 30 - bardzo mnie pocieszyłaś, lubie facetów, którym to sianko sie juz wypaliło ale mam kumpla w moim wieku, który chyba tez juz nie ma tego siana, wiec czasem sie zastanawiam czy serio warto sie w taki związek pakować..., moze to lepiej skonczyć zanim jeszcze jest czas..

Gość hejkoooo
dokladnie mysle tak samo!! malolaci sa tacy beznadziejni i dzieciuchowaci!!! dziewczyny to mnie tez pocieszylyscie!!! dziekuje!!! pozdrawiam i zycze milego dnia!!!!🌼

Gość ja 21 on 30
ja mysle ze od takiego faceta mozesz sie duzo nauczyc:D bedzie sie martwic tez o Ciebie a nie tylko o siebie :) i poczujesz sie bezpiecznie:D duzo tu wymieniac........ oczywiscie,jezeli jest on wolnym czlowiekiem bez zobowiazan.....:D

Gość ja 21 on 30
Wylizuję odbyt mojemu facetowi (jak kotka)

Gość ja 21 on 30
tak tak chciałbys zebym tobie wylizala marna podszywko:P

Gość zielone jabłuszko
czyli ogólnie warto sie związac z takim facetem, faktycznie można czuć sie przy nim bezpiecznie :) a o to chodzi kobietkom po głowie :) a jeśli możecie opiszcie jak sie poznaliście :) ciekawi mnie to :)

Gość zielone jabłuszko
my poznaliśmy sięprzez neta - brzmi głupio i naiwnie, ale on odpowiedział na moje ogłoszenie i tak sie zaczeło...

Gość zielone jabłuszko
wszyscy, którzy mieli coś do powiedzenia na ten tamat już chyba powiedzieli ...

Gość ja 21 on 30
poznałam go w klubie gdzie poszłam grac w bilarda.....na poczatku spotykalismy sie jako kolega-kolezanka ale wyszło tak jak wyszło...........:D co mnie bardzo cieszy:)

Gość zielone jabłuszko
do ja 21 on 30 => czyli można powiedzieć za jestesmy w podobnym wieku :) a jak rodzinka zareagowała? u mnie nie ma z tym problemu, mama mówi że u nas w rodzinie zdarzały sie juz takie przypadki wiec spoko ... :)

Gość ja 21 on 30
ja na poczatku kłamalam ze ma chyba ze 4 lata mniej.......:D bo sie bałam powiedziec........ale w koncu sie wydalo jak moja ciekawska mamusia sie go spytala ile ma na prawde a on jej powiedzial....ale tylko sie smiala ze sciemnialam......i stwierdzila ze lepiej jak facet dosc starszy.....:D tym bardziej ze w mojej rodzinie duzo babeczek ma o wiele starszych mezow......:)

Gość xara m.
U mnie jest 12 lat różnicy.. ale tak szczerzę, nie przeszkadza mi to w zupełności, bo jest to człowiek, który jest mi przeznaczony. Jesteśmy kilka lat razem, poznaliśmy się na studiach, ja mam 23 a on 35. W rodzinie podobnie - babcia z dziadkiem - tez 12 lat różnicy. Babci siostra - 20 lat różnicy. I dodam, ze nie byli to faceci z odzysku ani w trakcie małżeństwa. Każdy był wolny, tak się ułożylo !:) Najważniejsze żebyście wy wiedziały, co jest dla was najwazniejsze, czy wasze serce, osoba ktora bedzie przy was, czy sąsiedzi i inni głupio wymądrzający się \"przyjaciele\"/

Gość ja 21 on 30
Czy to grzech lizać odbyt swojemu ukochanemu. Jak jest brudny to trzeba go wymyć co nie ?

Gość ja 21 on 30
to nie jest smieszne....:O i nie rusza mnie to.......wymysl cos lepszego:O

Gość szklanka wody
dokładnie, mnie teżto wale nie rusza, ndne to i oklepane

Gość aaaa...
Eee nie ma się czym przejmować..Mój mąż jest starszy ode mnie o 7 lat..ja mam 24 on 31..I jest naprawdę cudownie. Różnica wieku naprawdę nie ma znaczenia, gdy jest wzajemna miłość. Plusem faktycznie jest to, że faceci starsi są dojrzalsi i bardziej odpowiedzialnie patrzą na życie. Można się wiele od takiego partnera nauczyć..A on mając młodszą partnerkę po prostu młodnieje:)) Naprawdę polecam!!:)

Gość Bryk
Starsi faceci są zmanierowani i chcą rządzić. Oni lubią małe posłuszne suczki.

Co to znaczy \"duzo\"? Ze wzgledu na co? Np. seks jest dobry w kazdym wieku a napewno lepszy przy wiekszym doswiadczeniu (z czego wynika, ze ze wzgledu na seks to najlepiej 50/50 :) ). 8 lat roznicy to jest mniej wiecej w sam raz jezeli facet jest starszy bo facet dojrzewa psychicznie mniej wiecej 10 lat pozniej niz dziewczyna (jezeli wogole). Wiec np. ona 25, on 35 moga stworzyc normalny zwiazek, w ktorym sie rozumieja nawzajem, co raczej nie jest mozliwe w sytuacji 25/25 kiedy on jeszcze sie rozglada za dziewczynami bo mial dotad tylko 5 i uwaza, ze to za malo, a ona chciala by juz cos urodzic i potrzebuje meza a nie dojrzewajacego chlopca. Jezeli zadne nie chce wlasnych dzieci to wtedy kazda roznica jest dobra i to w obie strony.