Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gapcia

stworzyc kochajacy sie dom...

Polecane posty

to jest moje marzenie, i jak mysle marzenie wielu osob.. jak i rowniez mojego chlopaka... kochamy sie bardzo, jestesmy na etapie nie widzenia swiata poza soba, ale on ma obawy czy bedzie potrafil spelnic moje oczekiwania co do szczesliwego gniazdka rodzinnego... pochodzi z rozbitej rodziny, nie pamieta ojca... nie wie czy bedzie potrafil byc dobrym mezem i tata bo nie wie jaka ta osoba powinna byc.. boi sie ze mnie skrzywdzi i zle wychwa dziecko, bo zna tylko milosc matczyna i nie wie czy da sobie rade... moim zdaniem on bedzie swietnym mezem i ojcem, ale problem polega na tym jak do tego przekonac...

Gość biała wdowa
Dużo z nim rozmawiaj,mów jak to widzisz,jak postępował twój ojciec.Niech poczuta,poogląda filmy itp.

rozmawiamy bardzo czesto na ten temat.. i wlasnie to go przeraza najbardziej.. poznal mojego tate i boi sie ze nie bedzie potrafil byc taki jak on, bo wie ze dla mnie moj tata jest autorytetem... ze on mu nie dorowna.. a ja nie chce zeby on stal sie taki jak moj ojciec, bo mam juz jednego, ja chce meza, partnera i ojca dla moich dzieci... ale nie musi byc identyczny jak moj.. a co do propozycji czytania i ogladania, moze jakies konkretne propozycje??

Gość hmmmmmmmmmmmm
nie porownoj go ze swoim ojcem bo bardziej sie zniecheci...

Gość ireenka
Tak, najwazniejsze jest to by druga osoba nas rozumiała i kochała, bez zrozumienia i uczucia nic sie nie uda.Proponuję rozmawiać, dużo rozmawiać.

Gość sada
ja mysle, ze z czasem twoj partner sam poczuje potrzebe bycia mezem i ojcem. Moze zbyt duzo mowisz mu o tym, moze czuje sie przyparty do muru. Jezeli jest tylko milosc to nie martw sie, kochaj i mow jaki jest dla ciebie wazny.Powodzenia, bedzie dobrze