Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiko

ściąganie filmów

Polecane posty

skąd można ściągać filmy z netu?

pomóżcie mi, na pewno wielu z was ściąga filmy

Gość p2p
DC++, eMule, torrent...

Gość klopsik w sosie
zainstaluj program bit torrent, lub emule, lub dc++ i mozesz sciagac

a nie możecie mi wytłumaczyć krok po kroku? nie rozumiem co tam piszą, ściągnęłam już bittorrent

Gość +++
ja tez prosze krok po kroku bo bede robic to samo

Gość p2p
oj krok po kroku... troszkę wysiłku... poza tym trzeba wiedzieć, np jak łączysz się z internetem... lan, czy tp sa... skąd ja mam to wiedzieć? ja np mam lokalny hub w sieci lan, taki prywatny tylko dla abonentów mojej sieci, na nim mamy transwery do 10Mb... korzystam z DC++... ściągniećie filmu zajmuje jakieś 15 min średnio... ale przecież nie będę ci podawać konfiguracji do do mojej lokalnej sieci ? nie?

Gość p2p
tylko z mojej lokalnej sieci!!! właściwie z węzła tej sieci... czyli od ludzi z mojego osiedla... od innych... z innych węzłów- czyli z sieci WAN to zazwyczaj jest kilka godzin.. ale, że mieszkam w dużm mieście, na jednym wężle zazwyczaj jest kilkunastu użytkowników... więc wybór jest spory... z emule praktycznie nie korzystam... bo tam trzeba czekać, nawet kilka tygodni...

Gość p2p
w tej chwili mamy 201 użytkowników całej sieci... do wyboru 5,6 Tb danych... na mojej lokalnej... czyli tam gdzie mam najwyższy transfer jest 14 i 300GB... niezły wynik jak na sobotnie popołudnie...

Gość p2p
oczywiście mówię o filmach nagranych przez użytkowników... ściąganie innych jest nielegalne ;) generalnie 700MB idzie w 15 mninut

chyba uruchomiłam emule, nawet znalazło mi film, który chciałam, ale co teraz? zaznaczyłam film do ściągniecia i nacisnęłam pobierz plik, ale nie ma żadnego znaku że się pobiera, tylko zaznaczył się na czerowono

Gość p2p
wejdź w zakładkę transwer... kam będzie lista plików do ściągniecia... kliknij w tą greskę koło pliku... powinna się rozwinąć... pokazując ilość żródeł i która jesteś w kolejce do ściągania... a potem pozostaje tylko czekać ;)

czyli lepiej wybierać te filmy, tam gdzie liczn\\ba obok wnalezionego filmu jest największa?

Gość p2p
na tak, te przy których jest 100% i mają najwięcej żródeł... wtedy ściągniesz najszybciej... emule jest dobre do zewnętrznego ip... jak jesteś w lanie i nie masz ip, to lepsze są torrenty...

Gość p2p
no tak... ja nie mam ip zwwnętrznego... emule jest u mnie strasznie wolne... bo tam jest taka zasade, że w pierwszej kolejności są tam honorowane ip zewnętrzne... jak czegoś nie ma na mojej lokalnej sieci, to w emule muszę czekać ładnych parę dni...

Gość inne pytanie
Wiem, że są programy pozwalające odtwarzać ten fragment filmu, który już ściągnęłam... mógłby mi ktoś napisać nazwę takiego programu?:)

pisze, że poniera i zostało 2 godziny, to nie jest źle!

Gość p2p
ja nie używam takich programów... ale też słyszałam że są... tak że szykaj dalej... po co jak mam całość w 15min...