Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 hmmmmmmmm

biore slub ale nie wyprawiam przyjecia

Polecane posty

Go艣膰 hmmmmmmmm

wole kupic samochod

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tw贸j wyb贸r
wszystkiego najlepszego na nowej drodze 偶ycia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kity
I bardzo dobrze. To Wasze 艣wi臋to, a przyj臋cia s膮 dla go艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez tak chce
Chcia艂abym wzia膰 slub, a potem zaraz wyjecha膰 w podr贸z poslubn膮.. :) Nie chce zadnego przyjecia. A najbardziej to chcia艂abym wzia膰 slub w tajemnicy, w jakims ma艂ym drewnianym kosci贸艂ku w g贸rach. Zadnej rodziny, tylko 2 swiadk贸w, a potem zaraz podr贸偶 poslubna. - taki slub to moje marzenie. Przeciez to jest tylko nasz dzie艅, nie mog艂abym patrze膰 na opitych gosci weselnych, na t膮 ca艂膮 bande daromozjad贸w, a niech si臋 obarazaj膮, trudno, to ja biore slub nie oni :).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez tak zrobilam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 samoch贸d
jeszce nie jeden kupisz a wesele chyba raz planujesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mala miii ha
hahah ja tez tak mam zamiar zrobic... prawda jest tacy,moi kochani.... ze przyjecia s膮 ale ludzie ktorzy s膮 zaproszeni, zachowuj膮 sie jak ... no coz.... nie tylko obgaduj膮 i tak i tak, komentuj膮 pod nosem.... a my im sie staramy w tylki wchodzic zeby bylo dobrze..a nam kto zrobi dobrze??? nikt sie nie przejmuje jak mloda para sie czuje na weselu, ze to oni powinni byc centrum a nie pijany wojek albo ktos tam.... e tam. wogle ja wole sobie leciec na karaiby za 6 tysiecy niz zrobic weselicho, kupe zarcia, nachleja sie, film sie pourywa i tyle.... i impreza jakich wiele.... lepiej zrobic obiadek w domu dla rodziny ityle... a ci co si臋 obraz膮, niech si臋 .... wiecie co... BO powinni sie cieszyc z naszego szczescia i zyczyc jak najlepiej a nie sia膰 obraz臋 rodu ze na chlanie nie bylo imprezy !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zazdro艣nica
fajnie te偶 tak bym chcia艂a.... ja te偶 robie obiadek tylko dla najbli偶szej rodziny- i wychodzi mi niestety weselicho- bo sama rodzina bez ciotek itd to jedyne 35 os- i sie w mieszkaniu nie zmieszcz膮- a na raty si臋 nie da bo poobra偶ani... ech...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wszystko zale偶y
jakie w wszych rodzinach panuj膮 stosunki i obyczaje... ja mia艂am np. taki problem... 偶e z moj膮 rodzink膮 kontaktu nie utrzymuj臋, tradycji weselnych nie ma... wi臋kszo艣膰 robi艂a tylko 艣lub i rozsy艂a艂a zawiadomienia.... i mnie to pasowa艂o... nigdy na 偶adnym weselu rodzinnycm nie by艂am... go艣膰mi z mojej strony mogli by膰 tylko rodzice i kilku przyjaci贸艂... ale m贸j narzeczony... no i tu pojawi艂 si臋 k艂opot... u niego wszyscy mieszkaj膮 w jednym mie艣cie... przyja藕ni膮 si臋... widuj膮 codziennie... no i ka偶da jego kuzynka mia艂a ogromne weselicho... w sumie to si臋 im nie dziwi臋... bo skoro maj膮 miedzy sob膮 takie dobre stosunki, to a偶 g艂upio by艂oby tych ludzi pomin膮膰... poza tym on by艂 na conajmniej 20 weselach w swojej rodzince... no i co najwa偶niejsze on te偶 tak sobie to wyobra偶a艂... i co powiecie na tak膮 sytuacj臋? My poszli艣my na kompromis... by艂o ma艂e przyj臋cie... podj臋cie decyzji nie by艂o 艂atwe... ale kompromis zadowoli艂 po trosze wszystkich...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 samoch贸d
nie wszyscy maj膮 go艣ci kt贸rzy chc膮 si臋 nawali膰. a na wakacje je偶dze co roku. powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tak zrobi艂am
tzn. my z moim m臋偶em tak w艂a艣nie zrobili艣my - 11 miesi臋cy temu, wzieli艣my w pracy urlopy rodzinie powiedziali艣my 偶e jedziemy na urlop, 艣lub wzieli艣my w innym mie艣cie a potem pojechali艣my na urlop w g贸ry - w sumie tylko 3 dni ale by艂o cudownie. Po powrocie o艣wiadczyli艣my 偶e wzieli艣my 艣lub, zadzwonili艣my do rodziny i znajomych (tych bliskich aby dowiedzieli si臋 od nas tzn. najbli偶sza rodzina, chrzestni i bliscy znajomi) i powiem 偶e by艂am bardzo mi艂o zaskoczona bo nikt si臋 nie obrazi艂, nic takiego nie by艂o, nawet s膮siadka kt贸ra na 80 lat przysz艂a nam z艂o偶y膰 偶yczenia i stwierdzi艂a 偶e super zrobili艣my. jestem bardzo zadowolona 偶e tak zrobili艣my, nie lubi臋 publicznych przedstawie艅 jakim dla mnie jest 艣lub, skoro niekt贸rzy lubi膮 to ok, nie mam nic przeciwko, ale ja nie lubi臋, nigdy nie chcia艂am hucznego wesela

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cieeekawaaaaa
to chyba ko艣cielnego nie bra艂a艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cieeekawaaaaa
jako艣 mi si臋 nie wydaje by tak Ci si臋 wszystko posk艂ada艂o zw艂aszcza 偶e ksi臋偶a musz膮 full wywiad zrobi膰- w rodzinach, odpyta膰 Cie ze wszystkiego i potem jeszcze zapowiedzie w parafiach musz膮 by膰... I tak jako艣 mi sie nie wydaje

Udost臋pnij ten post