Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezapominajka 26

i co tu zrobic z facetem??

Polecane posty

Gość niezapominajka 26

czesc wszystkim!! pisze do was bo chcialabym uslyszec opinie na pewien temat.moze przylacza sie tez faceci i pokaza swoj pkt widzenia. bylam pol roku z facetem z ktorym sie rozstalam na poczatku stycznia. on wie dlaczego tak sie stalo (choc nie rozumie mojej decyzji)pomimo tego ze dobrze sie rozumiemy i lubimy przebywac ze soba do dzisiaj.oboje wiemy ze dobrze nam w naszym towarzystwie i wlasciwie kontakt mamy caly czas. wkuza mnie tylko to ze on ma swoja metode "przytrzymywania" kobiety.a mianowicie np kiedy piszemy na gg to ja pisze normalnie a on odpisuje mi np za 10 minut albo jak mamy sie gdzies spotkac na miescie to spoznia sie celowo 10minut tak abym to ja na niego musiala czekac. dzisiaj mamy isc na impreze ale zaczynam myslec ze chyba nigdzie nie pojde bo on znowu pogrywa w swoje dziwne gierki. siedzialam rano na gadulcu a ze on wczoraj sobie zrobil w domu impreze to klikalam rano z jego dwoma kumplami i on tez tam byl ale znowu uniosl sie jakos honorem i nie napisal chociazby czesc bardzo mnie irytuje takie zachowanie bo niewiem co ono ma na celu.moze ktos mi to powie?? powiedzialam mu otym juz ze mnie to wkuza i ze to jego przytrzymywanie na mnie dziala jedynie rozdrazniajaco bo jesli chce to moge przestac sie do niego odzywac bo to wkoncu on szuka kontaktu a nie ja co otym myslicie?? ale sie rozpisalam.przepraszam..milego dnia:)

Gość aaa..
ja mam calkiem podobnie ... zawsze kiedy pierwsze pisze przytrzymuje mnie , albo wogole sie nie odezwie dopiero po jakims kiedy juz jestem wkurzona pisze , ze byl, zajety itp przy czym kiedy mamy sie spotkac zawsze stara sie byc na czas i sie nie spoznic tu musze mu przyznac plusa

Gość jhg hgfdj
a moze oni poprostu nie siedza non stop przy kompie tylko sie krzatają po domu a komputer jest właczony a wam sie wydaje ze was przytrzymuja hm niby w jakim celu?? moze poprostu sa zajeci

Gość niezapominajka 26
ale mnie to wkuza bo co innego jakbysmy byli razem a co innego jak nie jestesmy.wkuza mnie to i chyba musialabym nie odzywac sie do niego najlepiej kilka dni moze wtedy by zrozumial. jednak pomagal mi w moich problemach osobistych i kiedy raz nie odpowiadala na jego smsy caly dzien to mi potem napisal czy zadzwonil juz nie pamietam ze czemu sie nie odzywam bo martwi sie o mnie i czy wszystko jest wpozadku.wiecjak mu moglam wtedy nie odpisac?? wiecej opini poprosze i soposbie rozegrania tej jak dla mnie dziecinnej sytuacji.

Gość niezapominajka 26
jestem pewna ze robi to swiadomie a w jakim celu?? nie mam pojecia 😠 zreszta wiem ze swiadome tez dlatego ze sam jak mi kiedys opowiadal co radzil swojemu kumplowi apropo jakiejs laseczki to padlo zdanie-przytrzymaj ja troche-.

Gość gilka
po ile macie lat?

Gość niezapominajka 26
ja mam 26 a on 24 i szczerze to jest za mlody dla mnie(jeden z powodw dla ktorych go zostawilam) ale jest fajnym kumplem ktorego nie chcialabym stracic bo sie dobrze rozumiemy. jednak to co robi chyba swiadczy o tym jaki jest nie dojzaly..

Gość Amant..
dziewczyno a słyszałaś o lagach? ja myślę, że to wina lagów jak nie wiesz co to są lagi to polecam google

Gość wkuRZa

Gość niezapominajka 26
lagi-czesc do motocykla;P a w zyciu??jakas glupie [pgrywanie??

Gość gobis
e tam za mlody mysle ze w sam raz 4l ata roznicy to zupelnie nic moj chlopak jest 7 lat mlodszy ale niestety tez musze wytrzymywac czasem jego b. dziecinne zachowanie co nie znaczy , ze nie potrafi byc meski i dojrzaly w pewnych sprawach ale i tak ma czesto dziecinne zagrania

Gość Anorexija
A ile ważysz?

Gość Bażancie gniazdko
lagi to takie coś: ty piszesz na gg, a on to dostaje np. z 10minutowym opóźnieniem spytaj sie fanow irca, tam to normalka

Gość niezapominajka 26
nie wiek swiadczy o tym jaki czlowiek jest dojzaly. ale akurat co sie nas tyczy to chyba jestem powazniejsza niz on.a moze mi ktos powiedziec jaki cel jest w tym jego postepowaniu?bo mi nasuwa sie tylko stwierdzenie ze probuje mi pokazac na sile zebym sobie nie myslala ze jestem dla niego pepkiem siwata.

Gość niezapominajka 26
nie nie zadne lagi nie wchodza w gre jestem pewna bo ja pisze mu jak gdzies ide i mnie chwile na gg nie bedzie albo jak mi komp padnie a on jak chce to tez tak robi ale przewaznie nie robi

Gość nie wiem.....
a pewnie tak naprawde jestes tym pepkiem

Gość niezapominajka 26
nie wiem-czemu tak myslisz?

Gość Dwa lata różnicy
... to nie jest duzo, ale jeżeli chodzi o jego postępowanie, to wg mnie zachowuje się dziecinnie. Co to znaczy " przetrzymywać" - przypuszczał, że kiedys cos gdzies usłyszał i uczepił się tego ... Może powiedz, że teraz ty go bedziesz "przetrzymywać", rób tak jak on, wtedy zobaczy jak to jest :-D Najlepiej na początek jak się umówicie, radzę żebyś się spóźniła 15 minut (on spóźnia się 10), a jak go nie bedzie nie czekaj na niego ... i bądź konsekwentna. Tak samo na gg, albo siedzi przy kompie z toba rozmawia, a jak nie nie czekaj, napisz, ze nie lubisz jak z kims rozmawiasz a ten ktos ciebie lekceważy. Bądź konsekwentna, to najważniejsze, powodzenia

Gość niezapominajka 26
hmm no to jest dobry pomysl. wlasnie ostatnim razem jak mielismy sie spotkac to wkuzylam sie jak go tam nie bylo jak zaszlam i wiedzialam ze to jego kolejne pogrywki i tez sobie poszlam stanelam w takim miejscy zeby mnie nie widzial. ale byl zaskoczony ze mnie nie ma;) a jak podeszlam to mowi dlugo czekasz?jak mu powiedzialam ze dopiero przyszlam to on mowi no ja tez. hehe smiac mi sie chce. a dzisiaj niewiem co zrobic najlepiej powiedzialabym mu ze nigdzie nie ide na zadna impreze tylko ze niewiem czy to cos da i czy on cokolwiek zrozumie

Gość nie wiem.....
a tak poza tym jaki jest w stosunku do ciebie? moze faktycznie nie chce zebys sobie myslala ze jestes dla niego pepkiem a w rzeczywistosci tak jest a nie chce sie do tego przyznac i stosuje takie dzikie zagrywki ale to byloby strasznie dziecinne

Gość niezapominajka 26
jaki jest?nie moze nie widziec mnie chcociazby tydzien

Gość nie wiem.....
oj to wydaje mi sie ze on jednak czuje miete , jestes wazna ale wstydzi sie do tego przyznac

Gość syropinka 26
wlasnie zadzwonil i mi mowi ze mielismy isc na impreze ale mu sie plany troche pozmienialy i ze niewie czy pojda. i pyta czy pojde.ja do niego ze nie bo niebede mu sie tam wtracac jak ma co innego na glowie.i bardzo byl zdziwiony tym i cisnal oco mi chodzi czemu tak mowie bo przeciez wiem ze chce zebym byla z nimi..ehh niewiem co myslec.chyba nieptrzebnie zawracam sobie wogole niz glowe.

Gość syropinka 26
nim-mialobyc

Gość niezapominajka 26
hehe dwa powyzsze wpisy pomylka w nicku;)

Gość nataliaaaaaaa
ciekawe ciekawe chetnie sama sie dowiem..

Gość niezapominajka 26
nikt juz ze mna nie podyskutuje??:(

Gość rolii
no to wczym problem jak cie zaprasza?

Gość niezapominajko na tym
forum tylko o glupotach sie pisze nikt ci powaznie nie bedzie doradzal jak widac

Gość rolii
niezapominajka i na czym stanelo? pojdziesz wkoncu do niego?