Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbb*

...supergirl dont cry....

Polecane posty

Gość bbb*

chandra gigant:( ehhh czasem wszystko się wydaje być bezsensowne:o

Gość ahhhhhhhhhhhhhh
oj powiem wam ze to pogoda... jest jakoś tak dziwnie niby coś już miało się zmienić a dalej pozostaje zima no i ten wiatr... u mnie tez nie najlepiej:(

U mnie też słonce, ale co z tego jak leży snieg :o Jedynym pocieszeniem jest fakt, że za kilka godzin będę szaleć gdzieś na mieście :classic_cool:

Gość bbb*
Blua Malibu, fajnie się masz;) mnie taka niemoc i chandra dopadła, że nawet nic mi sie nie chce robic.....;(

Widzę,że tu klub \"Maruda\" się stworzył, można dołączyć? ;) Moje przypadłości: niemoc, paraliż woli, smutek i takie tam

Gość arana
dziewczyny byle do wiosny!!

Gość supergirlS
don't cry jedna jedynie doesn't

Gość arana
w piosence jest don't :)

wpisuję sie na topic :) z racji nicka i braku perspektyw na fajny wieczór :(

Gość właśnie że nie
bo w piosence jest w liczbie mnogiej

Ja się rozstałam w poniedziałek :o Nie da ciągle reanimować związku, bo przykry wynik tych działań jest niestety do przewidzenia :o

4 lata 2 miesiące i 20 dni bardzo blisko się kumplowaliśmy przez rok zanim zaczęliśmy być ze sobą. Szkoda, bo straciłam najbliższą osobę w moim zyciu, ale to było nieuniknione prędzej czy później. Teraz będę się starała, żeby nasze kontakty się nie urwały definitywnie, bo tego bym nie przeżyła :(

W sumie nie jest aż tak źle... Byłam na to przygotowana, więc nie płaczę ani nie popadłam w depresję. Zdałam sobie sprawe, że tkwiąc w takim związku odmawiam sobie szansy na prawdziwą miłość. Pod koniec naszego związku, gdy myślalam o przyszłości to widziałam ją wyłącznie w czarnych barwach :o Żyłam przeświadczeniem, że jestem już taka stara (mam prawie 23 lata), że nic mnie już dobrego w życiu nie spotka :o Teraz z nadzieją patrzę w przyszłość i wierzę że teraz w końcu znajdę tę prawdziwą Miłość, która gdzieś tam na mnie czeka :) Życie znowu jest ciekawą przygodą i intrygującą zagadką :D