Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DEPILACJA

Robiłaś Pastę cukrową?? WEJDŹ PROSZĘ!!

Polecane posty

Gość poparzona
no to super!! dziś podjęlam kolejną próbę walki z moją pastą, gdy sie jeszcze gotowała poślizgnęlam sie i polałam sobie pastą rekę, wewnętrzną częśc, tak bolało, i tak mocno że zemdlałam, teraz siedzę z panthenolem na ręku, strasnzie boli, i mam okropny slad:( pelno wielkich bąblów, cala ręka poparzona:( co zrobic by nie pozostała blizna?? ratunku:( pasty nie ma a za to blizna jest:( okropna, to była ostatnia moja próba z pastą:( szkoda że sie nieudało:(

Do: poparzona Kurde współczuje ci, powoli ta pasta nabiera aury magicznej mikstury, nie przeznaczonej do uzytku wszystkim smiertelnikom. Nie wiem co ci poradzic na blizny, poszukaj w necie. Przykro mi naprawde. Smaruj to czesto i grubo pantenolem, i moze wybierz sie do lekarza moze cos poradzi?

Gość Jah Jah
Ja robie tak:szklanka cukru,sok z 1/2 cytryny,pol szklanki wody.No i potem na maluki gaz,czesto mieszam i gotuje ok 30 min,a potem prze;ewam do kubeczka.Zawsze mi sie udaje.Niestety mam mocne owłosienei i depilacja zajmuje mi ok 3 godz...Ale powodzenia