Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina__23

ZABORCZOŚĆ

Polecane posty

Gość Paulina__23

Czy któraś z was jest zaborcza? Zazdrosna prawie o wszystko? Nie zrozumcie mnie źle. Nie o jego pracę, hobby. Ale o to że np. rozmawia z inną kobietą, o to że milczał cały dzień, o to że wam nie powiedział czegoś, za to swojemu kumplowi tak, o to że świetnie dogaduje się z waszą przyjaciółką itd... ?

Gość wolgas
niestety tak.. mysle ze wynika to z mojej milosci do niego

Taa, znam to bardzo dobrze. I z tego, co tu widze na forum, większość z nas zna. Radzą, żeby tego nie uzewnętrzniać i z tym walczyć, bo przyciągniemy nieszczęście, poza tym, facet będzie miał dość scen zazdrości i nie wytrzyma... Pozdrawiam, wspierajmy się w walce z zazdrością!!! Pamiętaj, nie jesteś w tym sama, jest nas dużo więcej!! wszystkie cierpimy katusze z tego powodu.

czasem też takie jazdy miewam, ale wiecie co?nie siedzę i nie marudzę jaka to ja jestem pojebana tylko myślę sobie tak: \"baby sitter weź się za siebie bo się sama nie będziesz szanować, to cię w życiu nikt nie poszanuje i będziesz popychadłem, a jak już facetowi pokażesz, że jesteś taka zazdrośnica to najpierw poczuje się panem sytuacji i twoim, a kiedyś się konkretnie wkurwi i będziesz dopiero miała byc o co zazdrosna\" działa:)

nieee!!!!:) tylko sa 2 sytuacje mowi, ze ciebie kocha a sie nie spotyka zato spotyka sie np z dziwa, ktora go oszukala, no to cos tu jets nie tak. I z nia mowi czy ma byc z toba czy nie. A ona co wyrocznia/ poza tym jest niedojrzala, czemu sie jej pyta zamiast tworzyc zwiazke poprzez rozmowe z ukochana? jesli z toba sie widuje, mowi, itp i z innymi kobietami okey, jets porowno:)

Gość Jeżeli jestes
natrętna jak ... mucha to zaden facet tego nie wytrzymie, więc pomysl........................, gdyby była odwrotna sytuacja to co byś zrobiła ?

Gość a jak sie ma odwrotna sytuacje
i co na to poradzic?