Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżennisi

Najohydniejszy sposób zerwania....

Polecane posty

Zerwani przez sms. Albo uprawianie seksu a potem zerwanie .... Nie odczulam tego na wlasnej skorze, ale slyszalam jak moje kumpele opowiadaly o swoich eksach.

Gość alter
Hmm, a ja uwazam ze najgorszy sposob na zerwanie to gdy facet mowi dziewczynie po 6 latach zwiazku ze sie zeni. Mnie to spotkalo. Pozdrawiam.

Gość misia-czkowa
U mnie było tak: -wyszedl ode mnie i przez 5 tgodn nie dawal znaku życia,komórka milczała.Byłam wściekła.W jego mieszkaniu cisza.Spotkałam jego kolegę na ulicy i on mi składa kondolencje.Ja szok.Mój kochany zginął w wypadku a ja o tym nie wiedzialam:(.

Gość dsfgfdg
ojej......misiaczkowa......... dawno temu to bylo ? ale to smutne :/

Ze mną też facet zerwał poprzez całkowite zamilknięcie. Zdziwiło mnie to bardzo bo podobno świata poza mną nie widział. Ale już się jakoś pozbierałam najgorsze jest tylko to że ja nadal nie wiem dlaczego tak postąpił

Zerwanie przez milczenie jest upokarzające i okrutne. Mój też tak postąpił. Nie rozumiem-dlaczego??? Na początku myślałam,że coś mu się stało, a on postanowił zerwać w ten sposób. Nie rozumiem-takiego postępowania. Gdyby powiedział,że to koniec, przyjęłabym to do wiadomości a tak domyślałam się i cierpiałam podwójnie. A byłam pewna,że to facet z klasą:( i nie zachowa się w taki sposób.

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci