Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani mądralowa

Chcę być piękna....

Polecane posty

Gość pani mądralowa

Chyba każda z nas chce być piękna i chce się podobać.Ja już schudłam 15kg i teraz chciałabym jeszcze wybielić zęby,jednak na jakieś drogie specyfiki mnie nie stać.Czy ktoś może mi polecić jakiś tani sposób,aby moje zęby były bieluśkie?

Gość brzydkie kaczątko
Przede wszystim gratuluję schudnięcia i zazdroszczę. Moja koleżanka robi sobie teraz wybielanie zębów u dentysty. Kosztuje to 350zł,polega na noszeniu takich plastikowych nakładek,które wypełnia się specjalnym żelem. Jest już widoczna różnica. Ja też to kiedyś stosowałam-wiele lat temu, ale pamiętam,że to rzeczywiście przynosiło efekty, teraz chcę to powtórzyć. Można też kupić w aptece lub w rossmanie różne żele wybielające, ale efekt jest żaden, lub niewspółmierny do wydanych pieniędzy wiem ,bo próbowałam. Jak udało ci się tyle schudnąć i w jakim czasie? Napisz coś więcej, bo ja też chcę być piękna....

Gość sauronka
pani mądralowa - gratuluję spadku wagi!!! napisz jak to zorbiłaś - koniecznie. a co zębów to leć do dentysty i pytaj o zabieg czyszczący wykonywany tzw. piaskarką. całe dwa łuki kosztują z 200 zł. wykonuje się go raz na rok. zęby masz czyściutkie i bielsze.