Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyuio

czy wiekszosc kobiet ma rozstepy?

Polecane posty

Gość tyuio

Gość mychaaaaa
z 80 % W każdym razie ja mam na pośladkach i udach i pod kolanem i ich nie cierpie, ale jak wiadomo nic z nimi się nie da zrobić... Jak miałam 12-13 lat to strasznie szybko zaczęłam rosnąc i to od tego. Ale moja mama nie ma.

Gość ja nie mam 35 lat 3 dzieci

Gość tyuio
a ja mam 20 lat i ani nie przytyłam ani nie schudłam. przez ostatnie 2 tygodnie zrobiło mi sie mnóstwo rozstepów, jestem przerazona , codziennie witam z jakies 10 . choruje na zespół jajników policystycznych , ale to ponoc nie ma nic wspólnegi z rozstepami

Gość krolik......
ja tez mam pojawiły sie jak zaczełam szybko rosnac mimo ze jestem szczupła na pupie i udach wewnetrzna strona :( ale juz powoli sie przyzwyczajam do nich mój chłopak mówi ze wcale ich nie widzi - jest słodki ale jak sie nie da ich widziec :(

Gość tyuio
myslalam o laserze ,ale najpierw musze kasy nazbierac

Gość mychaaaaa
Mój chłopak na razie ich nie widział, może poczuł, bo tam skóra nie jest taka gładka.. Ale cóz.. Nic się z tym nie da zrobić, jest tu taki topik od kilku lat i chyba dziewczyny jeszcze nic nie wymysliły, a te peelingi i lasery są takie drogie... I tez trzeba mnóstwo zabiegów.. ALe co tam chłopacy też mają rozstępy :P

Gość tyuio
ale u facetów rzadziej wystepuja

Gość tyuio

Gość mychaaaaa
tak wiem że u facetów dużo rzadziej. A szkoda żę nie jest odwrotnie, bo to kobiety bardziej się wyglądem przejmują...

Gość tyuio
a czy faceci zwracaja uwage na rozstepy u kobiet , przeszkadza im to?

Gość mychaaaaa
oni ponoć tego nawet nie widzą.. Najbardziej przeszkadza to tej osobie która je ma. Ja np. zwracam na nie uwage bo sama mam. Tak samo zwracam uwage na zęby u innych bo sama nosze aparat. Jednak jeśli coś mnie nie interesuje to nawet tego nie dostrzegam. A faceci ponoc tak mają że patrzą na całośc a nie na poszczególne fragmenty Twojego ciała. Więc raczej nie trzeba się tym przejmować.. Ja się raczej przejmuje z powodu siebie. Bo mi to przeszkadza.

Gość krolik......
mysle że nie chyba ze jacys..... jakby mi jakiś powiedziałe ze mu to przeszkadza to niech spada na... i sie buja nikt nie jest idealny to nie nasza wina ze mamy delikatna i wrazliwa skore podatna na takie rzeczy Musisz sie z nimi pogodzic z czasem stana sie białe i prawie ich nie bedzie widać

Gość tyuio
up

Gość duzo

Gość cooooooo
80% kobiet ma rozstępy?? bzdura!! mam 25 lat i mase znajomych spośród moich koleżanek tylko jedna ma rozstępy, moja mama, ciotka, sąsiadka nie mają!! Dodam że 2 z moich koleżanek rodziły już po 2 razy i to wcale nie spowodowało ich pojawienia się. Jak się ma słabą skórę i nie dba o nią to później są efekty. Rozstępy spowodowane sa jeszcze oczywiście tyciem, ale także niewłaściwym, zbyt ubogim jedzeniem! Moja koleżanka z rozstępami ma 176 cm i waży 49 kg i jej rozstępy są spowodowane tym, że prawie nic nie je i nie dostarcza do organizmu substancji odżywczych które korzystnie wpływają na cerę.

Gość mychaaaaa
NO nic tylko wam zazdrościc. Ja często widze w lecie dziewczyny w biodrówkach i prawie każda coś ma nie tak ze skórą na dole pleców. Wiem że są różne powody. JA akurat nie umiałam przestac rosnąc tak szybko... niestety

cooooooo, bzdury gadasz, można się dobrze odżywiać, kremować, masować i mieć rozstępy - nie wiem dlaczego ale tak jest Co najsmutniejsze, młode pokolenie jest nimi dotknięte w znacznie większym procencie, niż pokolenie ich matek.

Gość mama bez rozstępów
a woesz dlaczego. bo jedzą chemię i chemię w siebie wklepują. proste.

Gość mychaaaaa
życie jest niesprawiedliwe po prostu i tyle!

Gość ja mam rozstępy
najpierw miałam na nogach, poziome- już w wieku 11 lat! Bo urosłam w kilka miesięcy ponad 10 cm:( 😭 A potem porobiły mi się na dupsku Ale mojemu chłopakowi nie przeszkadzają. Podobno je uwielbia:) ❤️ Tzn. wiem, że nie uwielbia rozstępów, tylko mnie, więc one mu nie przeszkadzają. Rozumiem go, bo ja też kocham, jego i jego ciałko w całości,. ale mimo wszystko jest mi przykro, bo chciałabym być dla niego ładniejsza. I dla siebie...

Gość ja mam rozstępy
no i ja w wieku 11 lat nie wcierałam w siebie żadnej chemii!!! :o Rozstępy są dość naturalnym następstwem szybkiego rozrostu ciała. Czasami nic się na to nie da poradzić. To nie moja wina, że urosłam aż tak szybko. A rozstępy na tyłku zrobiły mi się kiedy intensywnie zaczęłam uprawiać sport i rozwinęły mi się mięśnie w pośladkach:o Wcześniej ich tam nie miałam. Wygląda to jeszcze gorzej, kiedy trochę mi się przytyło:p Ale już nad tym zapanowałam. Niestety rozstępy zostają. I nie odżywamiam się byle czym, ani nie smaruję chemią.

rozstępy od 16 r.ż. (intensywne treningi), zero dzieci :P moja mama, rodzicielka 2 dzieci - zero rozstępów.

Gość aggusssia
ja nie mam i nigdy jeszcze nia mialam

Gość dfuyjkh