Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzykk

Znacie dobrego weterynarza w Krakowie . Moja kotka miala guza macicy .

Polecane posty

Gość gość
ksjkdjkdjksdj lsdjskldjlksdjkasdl ldkfjkldj;ad dsdlk;ldk;lsdk psdj;lsds odsdkpwd ds;ld;lsdks;lad;lsdk;lkd SD;J;DK;LDK;Lkdowiqpoq sqwpoiqpoeiopwiex wpokew ;sdkowdkqpoepoqweipoweipowei weoeipoqiepoqwiepowiepoqwe kdjksdjkdjkadjkadjksdjkadjkdj sdlkdlkdlaksdlkdlaskdlakdlkl weoeoqweioie ororoewe roweoweoeoqweiqpoeipoeiowe eijriuqeiou12oiwj WOQWEPOWQIEOIEPOQWEI2IEOIEPO POWEIP92EC [WE E OWE

Gość gość
Zdecydowanie melwet w Krakowie! z moim psem chodzimy już rok i jesteśmy bardzo zadowoleni z podejścia z wizyt i mają bardzo dobzre wyposażony gabinet!

Gość gość
Jeśli kogoś spotkałyby podobne kłopoty, lecz pochodzi z Wrocławia lub okolic to serdecznie polecam usługi http://www.wetjaneczek.pl/ . Zawsze fachową ręką leczył mojego kotka jak i pieska.

Gość gość
Tak zdecydowanie potwierdzam! najlepszy weterynarz w Krakowie to melwet! Idealni weterynarze tam pracują! Bardzo przykłądają się do swojej parcy i mają bardzo dobrze wyposażoną pracownię,.

Gość gość
hahaha\ajdks\\sls\ s sdls's slds\ sls d sd; s;d sd; d; s;d ;d sds 's d' s' s' 'as a's a's a's a's a's a's a's a's a's 's 's as'

Gość gość
oikojigtddrsesk;lopkjgtftdlkijiokokkokokoopopkopkopk okokokolklklkoiuyytftfhjnjkbhftrdjk;jkkllojihujgytrfesrdxfgvjnlk jkjkijgyudrsedxvghijo;l,. ,.lkjgtfxcxdrdtrfkjl;.,lkjigtfdxfc \uiyfxdxdftrfuiokm,llkiygugtrfddxfcf oikojigtddrsesk;lopkjgtftdlkijiokokkokokoopopkopkopk okokokolklklkoiuyytftfhjnjkbhftrdjk;jkkllojihujgytrfesrdxfgvjnlk jkjkijgyudrsedxvghijo;l,. ,.lkjgtfxcxdrdtrfkjl;.,lkjigtfdxfc \uiyfxdxdftrfuiokm,llkiygugtrfddxfcf oikojigtddrsesk;lopkjgtftdlkijiokokkokokoopopkopkopk okokokolklklkoiuyytftfhjnjkbhftrdjk;jkkllojihujgytrfesrdxfgvjnlk jkjkijgyudrsedxvghijo;l,. ,.lkjgtfxcxdrdtrfkjl;.,lkjigtfdxfc \uiyfxdxdftrfuiokm,llkiygugtrfddxfcf

Gość gość
Według mnie najlepszy jest melwet w Krakowie! z moim psem chodzimy już długo, bardzo kompetentni weterynarze i dobrze wyposażona pracownia.

Gość gość
Niestety z Krakowa nie jestem a z Piły. Więc mogę polecić tutejszego zaufanego i sprawdzonego przeze mnie weterynarza. http://www.weterynarz.pila.pl/ bardzo kompetentni i mili ludzie. W trudnych przypadkach zawsze walczą o zwierzaki a nie rozkładają ręce i namawiają do uśpienia, jak to miało miejsce w jednym odwiedzonym przeze mnie miejscu

Gość gość
Michalina Wąsik z weterynarii Zdrowie Pupila - dla mnie jest najlepsza!

Gość Mirka Kraków
Długo szukaliśmy dobrego weta. Ciesze się, że w końcu trafiliśmy na Zachodnią na Ruczaju. Tam przyjmuje weterynarz Michalina Wąsik. Wspaniała kobieta!

Gość DagaLe
To jest dobry namiar http://zdrowiepupila.pl . Weterynarz Wąsik jest najlepszy! Pomogła nam i to nie jeden raz z psem. Super jest!

Gość Kasia

Na ulicy Mała Góra jest naprawdę dobra przychodnia weterynaryjna drhau.pl. Ale to nie jest zwykła lecznica, tylko grupa wybitnych specjalistów z różnymi specjalizacjami, którzy oferują pomoc chirurgiczną, neurologiczmną itd. Cokolwiek nie byłoby Twojemu zwierzakowi, oni na pewno mu pomogą :)

Gość ruda

My na Zachodnią chodzimy . Póki co jest wszystko ok