Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda jeszcze klips

przekłuwanie uszu proszę o informacje.

Polecane posty

Gość magda jeszcze klips

Witam dziewczyny bardzo byłabym wdzieczna a informację co do przekłuwania uszu. Zamierzam w końcu zdobyć się na to tylko mam kilka pytań: 1) czy przekłuwanie uszu u kosmetyczki boli ? 2) jak wielkie jest ryzyko zakażenia, ropienia uszu - od czego to zależy? 3) Czy musze mieć założone złote kolczyki po przekłuciu, jesli tak to jaki okres czasu i po jakim czasie bez "ryzyka" moge zacząć nosić sztyczną biżuterie. 4) Czy jest możliwośc dostania jakiś zwykłych drucików złotych od kosmetyczki , pytam bo żadnych złotych kolczyków nie posiadam. 5) Czy juz zawsze musze nosic kolczyki od momentu przekłucia? , chodzi mi o to jak szybko dziurka zarasta. 6) i odwrotnie ... czy ryzykowne jest noszenie bez przerwy kolczyków bez zdejmowania ich nawet na noc? Wiem, dużo tych pytań, ale jestem kompletnym laikiem w tym temacie dlatego aż TYLE pytań, za wyrozumiałość i pomoc serdecznie dziewczyny dziękuje !

Gość magda jeszcze klips
Natia dziekuje za odpowiedż :) Podrawiam

Gość maleta
kochana nic się nie bój, kosmetyczka ma takie aparat, sekundka i kolczyk w uchu - bol podobny do użądlenia osy, nawet mniejszy... Kolczyk dostajesz w cenie zabiegu i płyn do przemywania ucha.. O ile pamietam to nosi się je ok 4 tygodni, potem można zmienić, ja zmieniłam kolczyki po 2 tygodniach i wszystko było ok:) Na początku może lepiej nie eksperymetnowac z metalami, póki dziurka się nie zagoi - potem sama zobaczysz co mozesz nosić a na co cię ewentualnie uczula. uszy mam przebite już z 10 lat, 3 dziurkę 6 rok, kolczyki noszę od święta i nic mi nie zarosło:)

Gość magda jeszcze klips
Dziękuje za wsparcie Maletko :) Dzięki Wam dziewczyny wyklarował mi się obraz całej tej zabawy pt. "przekłuwanie uszu" i juz się nie boje :) W poniedziałek to załatwie i po krzyku, wielka bużka dla Was.

Gość krzywa uszatka
hej przebilam sobie wlasnie uszy u kosmetyczki :O i co???? i w domu zaluwazylam ze są krzywo !!!!! tzn. jeden jest blizej ucha drugi dalej !!!!!!!!!! i jeden patrzy na wprost a drugi w inną stronę (chodzi o kolczyk wkretke) i co mama zrobic????? wyciagnac czy isc z reklamacją???? podejrzewam ze nie trafiono po prostu w tą namalowaną kropkę, bo potem ją mialam zmywaną :O jestem wsciekla !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość krzywa uszatka
jak wyciągne je teraz to się zarosną ?????? nie chce tych takich dziurek :( CHOLEEERRAAA mam nosic kolczyki miesiac......jejku co mnie podkusilo :( oglam iglą sama przebic .... lepiej by wyszlo!!!!!!!!!!!!!!

Gość krzywa uszatka
czy wy macie rowno przebite ????? :( ja mam chyba z 3 mm roznicy :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Gość krzywa uszatka
zarosną sie jak wyciągne?????????????????????????????????? HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP ;(

Gość krzywa uszatka
wyciągac ??????????????????????????????? czy mam z krzywymi lazic ; ( wygladam jak pol dupy z zakrzaka ; (((((((((((((((((((((((

Gość Fluffy Ferret
krzywa- co się pieklisz? ja właśnie dzisiaj przekułam i też zauwazyłam ze jeden jest o jakis 2mm blizej twarzy, na początku się załamałam bo mam lekką obsesje jeżeli chodzi o dokładność, albo symetrię na moim ciele, ale w końcu doszłam do tego, że inni tego nie widzą dopóki się im o tym nie powie, a na dodatek nie po to wydałam kasę, żeby jeszcze raz iść :/