Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxim

Nie wiem co robić

Polecane posty

no wiesz, skoro nie wygląda na wiarołomnego to powinna poromansować

Gość jezzi
tez tak mysle....no i jeszce facet z takim fachem :) normalnie jak romans nie wypali to chociaz zeby jak perły pozostaną. czysta ekonomia

Gość maxim
Pimpek o ile nie wesz, ale zęby mądrości nazwane zostały wprost przeciwnie do swojego znaczenia. Powiększają one szczękę, co w przypadku hss nie jest potrzebne. Wiec jak już się może domyślasz chodź wątpię to zęby mądrości świadczą o nawarstwieniu się genów wciąż zwierzęcych

widze że koleżanka maxim ma juz doświadczenia z panami po 30 i jak to trafnie określiła cytuje: \"z przedwczesnym kryzysem wieku średniego\" :D i miała zaszczyt robić za potencjalną pocieszycielkę moja babcia by powiedziała: LADACZNICA JEDNA :D a fee

Gość no to kto to
jak to szukał pocieszycielki ten poprzedni?

Gość maxim
Dla tych, co nie wiedzą, co znaczy hss – homo sapiens sapiens

Gość jezzi
cholera, no nie pojde na ta fajke!! czytam i czytam mądrości Maxim i oczy mi zachodzą łzami...wzruszenia rzecz jasna :)

jezzi ---- szkoda ze juz nie palę zajarałabym wraz z Tobą

Gość maxim
Po prostu podrywał młodsze panny i tyle. Ja się na szczęcie wycofałam w ostatniej chwili

maxim--- zabłysnełaś ale to ci i tak nie pomoże etykietka \"mądrej inaczej\" juz i tak został ci przyklejona

Gość maxim
Jezzi ty chyba czytanie umiesz to jego tata jest dentystą

Gość maxim
Etykietki mają to do siebie ze przyklejają je najczęściej ludzie pozbawieni rozsądku (jakby to powiedziała moja polonistka w zastępstwie za słówko rozumu)

ja pierdole, jezzi widzisz to co ja????????? przecież kurna chata wiemy ze to jego stary jest dentystą maxim nie rozśmieszaj mnie go udławie sie zaraz jagódką z mego serka homo ty homo sapiensu :D :D :D

Gość maxim
Podobno każdy ma mózg, ale ty pompek burzysz ten pogląd. Albo zatrzymał się twój na etapie homo erektus

Gość jezzi
widze, widze i oczy otwieram ze zdumienia.Pimpek, a dlaczego my siedzimy w sobotni wieczor przed kompem i czytamy te glupoty??? aaa.....wiem.... zajebiście humor mi się poprawił :)

Gość maxim
To może napiszesz cos inteligentnego to może nie będzie już tak dużo głupot

taaaa maxim mi tak humor poprawiła ze spać mi sie odechciało

Gość maxim
Jak to jest możliwe ze znajdą się takie dupki jak wy bóg do waszego stworzenia się nie przyzna, i nie dziwie się mu

Gość jezzi
maxim...ale jest pozytywna strona naszych komentarzy...Twoj topik zyje!! Jakos innych zainteresowanych Twoim mega problemem nie widze (poza mna i Pimpkiem heheh) no i powiadaja, ze najgorsza to obojetnosc, a dzieki nam jej nie doswiadczasz :)

--no to kto to--- tak radziła, tak radziła ze jakoś kurwa nic mądrego jeszcze naszej maxim nie poradziła

Gość maxim
A wy to niby mi cos podpowiedzieliście

Gość jezzi
hihi Pimpek, ja to jestem Sherlock H. wiedzialam, ze Ciebie tam wytropie i wytropilam chwile wczesniej hihi Brawo. Tak wiec trzymamy sie tematu, co? :)A co z nasz biedna maxim?? biedaczka jest na zakrecie zyciowym a tu zadna dobra dusza sie nie zlituje i palcem drogi nie chce pokazac

Gość jezzi
nooo....krolowa nocy, ktora TLKO sie migdali po dyskotekowych katach

Gość no to kto to
maxim - jestes za mloda , masz kupe zycia przed sobą, nie zamykaj sobie drogi takimi nadziejami...i miej trochę w dupie tego gościa. Sorry, ale poziom wypowiedzi pimpka i spółki jest dziś wyjątkowo denny. Aha : i lej na takich frustratow jak wyzej wymienieni. Spadam stąd, bo mi sie zmarszczki i worki zrobią pod oczami. Powodzenia i nei warto myslec za duzo,co ma byc to bedzie. Nie ma recepty na życie.

dobra to ja podpowiadam maxim powinnaś zacząć sie z nim spotykać on napewno nie chce sie tylko zabawić (faceci po 30 nigdy nie chcą sie zabawiać z 20-tkami-pamiętaj) pochodzicie za rączke jakiś czas a potem pewnikiem ci sie oświadczy bo bedziesz jego muzą i boginią a tym rozwodem sie nie przejmuj, napewno to nie z jego winy, to jego zona zła kobieta była i tyle

jezzi kochana spadam jutro bede Cie wypatrywać na ciekawych i \"mondrych\" tematach śpij dobrze pa

Gość jezzi
.....a potem bedziecie zyli dlugo i szczesliwie.....powaznie....a tesc Ci zrobi sliczne wszystkie zabki, nawet te madrości..... Pimpek, ide spac. W dobrym nastroju rzecz jasna :) milo sie gawedzilo