Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxim

Nie wiem co robić

Polecane posty

Gość jezzi
do takatamsobie....ja tez w pierwszej chwili w wyobrazni ubralam Pimpka w spodnie a nie zwiewna kiecke :)

Gość jezzi
pimpek...tylko tak dalej i bedziemy musialy nasz romans w cyberprzestrzeni przeniesc do kategorii "erotyczne"" Cmoki :)

Gość maxim
Jak chcecie sobie pogadać to spadajcie stąd

Gość jezzi
alez maxim...nie przeszkadzaj sobie.....jestem pewna ze temat ktory poddalas dyskusji jest tak owocny w wypowiedzi, ze tych kilka marnych i zabarwionych ironia naszych uwag niewiele szkody poczyni

Gość maxim
Co do rozwody to mam tylko nadzieje, że to nie było przez niego

Gość maxim
Jakże milo jest poczytać o waszej ignorancji i debilizmie, który aż od was bije. Po prostu urocze

Gość no to kto to
ok..dawaj dalej...

jezzi----> nasza błyskotliwa maxim zaczyna sie irytować

Gość jezzi
Pimpek...rozczulasz mnie....ok, ja znikam...ide popływać....w wannie hihihi Trzymaj się ciepło i niech opatrzność nas chroni przed dziewczętami z czołem myślą nie skalanym :) Bużka

chyba wpisze topik do \"moje tematy\" zaczyna byc moim ulubionym

Gość maxim
Nie wygląda na kogoś podłego i wiarołomnego Nie mylisz się pompek ja się nie irytuje a tym bardziej nie denerwuje. Za chudy w uszach jesteś

Gość maxim
Patologia chyba nie kminie, o co ci chodzi

Gość no to kto to
a jak sie poznaliscie? co Cię w nim pociąga? w czym problem...ile masz lat wogóle? pracujesz? bo to wszytsko ma znaczenie, moze on nie chce kogos kogo musialby utrzymywac...

Gość jezzi
no mialam isc sie popluskac ale temt tak sie slicznie ozywil :) i widze, ze ktos dolączyl....patrz: mam na imie Wojtek......TEZ mam 12 lat hihihi DOBRE Pimpek mam nadzieje ze jeszcze kiedys sie zwąchamy na jakimś równie romantic topiku :)

maxim--- po ostatniej wypowiedzi skierowanej do patologi dałaś kolejny przykład żeś głupia jak but moja droga

jezzi--- też mam taką nadzieję, szukaj mnie szukaj, napewno si gdzieś pojawie wiesz, ten topik to tylko dzięki nam tak ładnie pnie sie w górę

Gość jezzi
pimpek, wlasnie po wpisaniu poprzedniej wypowiedzi wyczytalam komentarz maxim do Wojtusia hihi trzeba wybaczyc...niektorzy nie znaja pojec:ironia, sarkazm itd....no mam isc sie kapac czy nie, bo cala dzika jestem, a tu widze zaczyna topic zakwitac

Gość no to kto to
sluchaj, takich facetow ciagnie do niedoswiadczonych 20ek.. co Ci się w nim podoba? moze on nie ma wobec Ciebie powaznych zamiarów..coś Ci obiecywał?

Gość maxim
Ja mam 20 studiuje. Poznaliśmy się przypadkowo. Przez ostatnich kilka tygodni razem z rodzicami wpadaliśmy do jego rodziców. Bo jego ojciec jest naszym dentystą i leczył mi zęby i dwa tygodnie temu on był u rodziców. I tydzień temu też tak, że widzieliśmy się dwa razy. Ale oboje dobrze sobie zdajemy sprawę z tego ze się sobie podobamy. Można określić to uroczym frazesem ze nawiązaliśmy kontakt

nie moge wysiedzieć spokojnie przed kompem, z podnieceniem wciskam F5 i wyczekuje na kolejny wpis nazej kochanej maxim przebieram nóżkami z radości

Gość jezzi
mowie ci pimpek tak sie rozemocjonowalam i zasluchalam w glos maxim....moze cos poradzimy....w koncu,jak pisze, facet "nie wyglada na wiarolomnego" hihi to jak Jej radzimy, kusić na romans czy nie? hihi zgrana z nas druzyna, no nie? oj cos czuje ze pobuszujemy jeszcze kiedys w roznych "inteligentnych inaczej" topikach :)

Gość no to kto to
i nic nie wiesz o nim tak naprawdę:o mieszkal z żoną czy malzenstwo rozpadlo się przez odelgłość? moze do niej nadal chodzi?

a który ząb ci leczył, bo chyba nie mądrości bo ten ci pewniej jeszcze nie wyrósł

Gość maxim
Wiem i tego się boje ostatnio jak zainteresowałam się facetem po 30 to okazało się, że przechodzi przedwczesny kryzys wieku średniego i szuka pocieszycielki

Gość jezzi
a no to kto to cała w dobrych chęciach :) ja Pimpek az piszcze i wzdycham, z podniecenia musze isc zapalic fajeczke ale wrócę za 5 min. Reprezentuj godnie nasz tandem :)