Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reptilian

kochanie, a może pomalujemy sufit na niebiesko...?

Polecane posty

Gość reptilian

Znacie pewnie ten kawał: Dwoje ludzi uprawia seks, nagle kobieta mówi: "kochanie, a może pomalujemy sufit na niebiesko?" Dziś mnie to spotkało. Moja kobietka w trakcie pieszczot zapytała, czy zadzwoniłem wczoraj w sprawie czynszu... Normalnie rozwaliła mnie na łopatki. Szybko zreflektowała się i zaczęła przepraszać, dodając, że jest chyba nienormalna. I teraz zagadka - jaki był ciąg dalszy? Wpisujcie propozycje.

Gość ja wiem...
zwiedl Ci i nie bylo ciagu dalszego :P

Gość reptilian
Hehe, mój nie poddaje się tak łatwo jak Twój. :-P

Gość ja wiem...
jestem kobieta :classic_cool:

Gość reptilian
Mój (penis) nie poddaje się tak łatwo jak Twój (mężczyzna). ;-) No ale przestańmy opowiadać dowcipy i napiszcie ciąg dalszy. Może wasze propozycje pomogą mi znaleźć jakieś rozwiązanie. Bo w tej chwili mam ochotę z nią zerwać.

Gość ja wiem...
chyba rartujesz??? za cos takiego??? moze nie wczula sie w nastroj ;) wybacz Jej ;)

Gość reptilian
Nie żartuję. A decyzja powstaje wiesz jak... ostatnia kropla przelewa czarę...

Gość ja wiem...
ah rozumiem...a ile jestescie razem ?

Gość eklerek
reptilian --> rozumiem Cie tez mialam kiedys taka sytuacje ale ja nie myslalam o rozstaniu

Gość lollla___
jestem kobietą, ale to co wypisują panny to ... hahahahah Dziś czytałam topik o tym jak dziewczyna się żaliła bo jej chłopak kupił sobie sprzęt grający i chciał posiedzieć w domu. Wiesz co jej radziły?? ZERWAĆ Z NIM! A teraz inna Ci pisze że taki powod jak gadanie podczas seksu o czynszu jest śmieszny do zerwania. Dziewczynom można więcej, tak? hahahah

Gość ta kobietka i tamta tez
dziewczyna myslała o czyms innym.........martwiła sie pewnie...... a na twoim miejscu bym sie tylo posmiala i bardziej nia zajela...........;0

Gość reptilian
"A teraz inna Ci pisze że taki powod jak gadanie podczas seksu o czynszu jest śmieszny do zerwania." No bo jest :-) Śmieszny powód do wywołania łez.

Gość lollla___
łez? Chyba nie płakałeś z tego powodu?

Gość reptilian
Ona będzie płakać jak zerwiemy.

Gość Arg
Idą sobie trzy konie po moście, nagle jeden z nich mówi: - Chodźcie skoczymy i się zabijemy. A wszystkie konie: - No dobra! Czemu nie? Pierwszy koń skoczył i się zabił, drugi koń skoczył i się zabił, trzeci koń skoczył i się nie zabił. Więc wrócił z powrotem, skoczył i się zabił.

Gość boze facet
opanuj sie ....gorszy niz baba jestes .....:O bez kitu to jest powod? przestan ...bo mi niedobrze:O

Gość lollla___
rep - a ile Ty masz lat?

Gość reptilian
"boze facet" - fajny nick Powód? Nie. Ale problemy seksualne przenoszą się na każde poziomy naszego współżycia. Choć zainteresowania mamy podobne, dzieli nas różnica temperamentów. Np ja mógłbym się z nią kochać 3 razy dziennie. Ona czuje czasem potrzebę seksu raz w miesiącu. W dodatku jakość tego "raz w miesiącu" spada (patrz wyżej), pomimo moich romantycznych zabiegów, podchodów, itp. To budzi moją flustrację. Jednocześnie kobieta myśli cały czas o trwałym związku - ślub. Coraz bardziej się upewniam, że w/w różnica jest nie do pogodzenia. Nie chcę jej zmarnować życia jakimiś pierdułami w stylu zdrada, rozwód. Dlatego też lepiej zakończyć ten związek.

Gość ja wiem...
no to juz powazny problem...nic na sile...zrob jak Ci podpowiada serce

Gość lollla___
Sama nie wiem. Ja uwazam że dobry seks albo jest albo go nie ma. I na pewno rozmowami nie da się załatwić róznic w temperamentach. Rozwiązanie? Zaakceptować albo odejść. Ile masz lat .. i czemu kurde o tej porze wszyscy śpią 😠

Gość reptilian
Lolla - czemu mnie pytasz ile mam lat. Szukasz partnera "czyco"?

Gość all right
wyjdź do kiosku po gazetę i nie wracaj

Gość KOKO SZANEL
A CZY JESTES PEWIEN ZE TO WYSTARCZAJACY POWOD DO ZERWANIA?WIESZ JAK JA SKRZYWDZISZ ZRYWAJAC KIEDY ONA POWAZNIE MYSLI O SLUBIE????TY CHYBA TAK NAPRAWDE JEJ NIE KOCHASZ POPROSTU......

Gość Do koko...
a czy pomyslalas jak bardzo moze poczuc sie dotknieta ta dziewczyna jak facet ja po prostu zacznie zdradzac? nie musi od razu wskakiwac do niczejego lozka (ja bym tam wolala, zeby mnie facet nawet w myslach nie zdradzal, choc to pewnie moja iluzja). Do Reptilian-Dobre dogadywanie sie w lozku to bardzo(!) wazna kwestia, wiec jesli faktycznie sie wam nie uklada, to moze pogadaj z nia jakos delikatnie a jak to nie pomoze to chyba masz dobry powod do odejscia...niestety....