Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mam katar ojej

NATURALNE SPOSOBY NA WYLECZENIE KATARU - pomocy!!

Polecane posty

Gość ale mam katar ojej

mam straszny katar , leki nic nie pomagaja, leci mi caly czas z nosa, kicham, pomozcie, znacie jakis naturalny sposb, cebula + czosnek? moze jeszcze cos??

Gość hela od kotletów mielonych
ZROB SOBIE PARÓWKE HAHA ALE NIE TAKA DO ZJEDZENIA DO WRZĄTKU WRZUĆ NP RUMIANEK, NAKRYJ SIE RĘCZNIKIEM I WDYCHAJ TO UDROŻNI NOS ZEBY SIE LEPIEJ ODDYCHAŁO

jak już wspomniałaś o czosnku, to podobno pomaga przykładania do dziurek nosowych zmiażdżonego czosnku. ja polecam olejek pichtowy - do kupienia w aptece lub sklepie zielarskim. może nie usunie kataru całkowicie, ale na długi czas udrożni nos. smarujesz delikatnie w nosie, najpierw pojawi się pieczenie i kichanie, a później katar przechodzi, jak ręką odjął.

zjedz cala cytryne. obiez ja ze skórki pokrój w plasterkii posludz cukrem. pomaga natychmiast. zjedz teraz na wieczór a rano nie bedziesz miec kataru albo o polowe mniejszy.

Gość aneta

Fajny jest ten nasz inhalator Alergia Stop . Łatwy w użyciu nie trzeba się nad nim gimnastykować, kilka sekund i wszystko podłączone, sam wdech mgiełki nie jest ani trudny ani w jakikolwiek sposób dyskomfortowy. Nawet u nas synek ma regularnie robione inhalacje i nie jest to dla niego rzaden problem!

Gość adam
Dnia 8.05.2019 o 13:50, Gość aneta napisał:

Fajny jest ten nasz inhalator Alergia Stop . Łatwy w użyciu nie trzeba się nad nim gimnastykować, kilka sekund i wszystko podłączone, sam wdech mgiełki nie jest ani trudny ani w jakikolwiek sposób dyskomfortowy. Nawet u nas synek ma regularnie robione inhalacje i nie jest to dla niego rzaden problem!

Tez polecam

Gość aaac

Mogę z mojej strony polecić inhalator Alergia Stop, który w okresie pylenia, gdy najbardziej odczuwam swoją alergię sprawdza się u mnie rzeczywiście świetnie i jestem w stanie skutecznie radzić sobie z problemami suchej śluzówki. Więc jak macie podobne problemy to na pewno warto na zwrócić uwagę.

Gość Kłebieta

Rutinoskorbin - 3 tabsy dziennie

Gość magda
Dnia 30.08.2019 o 13:06, Gość aaac napisał:

Mogę z mojej strony polecić inhalator Alergia Stop, który w okresie pylenia, gdy najbardziej odczuwam swoją alergię sprawdza się u mnie rzeczywiście świetnie i jestem w stanie skutecznie radzić sobie z problemami suchej śluzówki. Więc jak macie podobne problemy to na pewno warto na zwrócić uwagę.

tez polecam

Gość anna

Nie mam doświadczenia z inhalatorami, jednak na tyle co słyszałam to wiem, że Sanity ma dobre sprzęty. Jakieś różne modele Pro, Silent Mesh, kieszonkowe czy dla dzieci. Co do samej firmy to mam doświadczenia pozytywne z ich ciśnieniomierzami więć myślę, że może to być dobry wybór.