Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuttnaa

kazdy poranek...

Polecane posty

Gość smuttnaa

jest dla mnie dolem.Nie chce mi sie wstawac,nic robic. Jest mi tak trudno w tym momencie,ze zyc sie nie chce. W moim zwiazku sie nie uklada a nie odejde bo kocham,na uczelni problemy.Bliscy mi ludzie sa daleko ode mnie.Nie moge kaos sie odnalezc i mam juz dosyc tego dola.Ja tyle rycze po katach. Jak zmienic nastawienie?Jak 'odzyc' ? POmozcie niezastapione forumowiczki!

Gość lornetka
no nie wiem, może wygadaj się tutaj. jakie to problemy w związku? dlaczego twoi bliscy są daleko, gdzie jesteś? jakie masz problemy na uczelni?

Gość nic.....
tylko sie powiesic

Gość smuttnaa
Mieszkam w Londynie.Tu studiuje ale jest niesamowicie ciezko,tyyyle pracy ze nie wyrabiam. Z moim facetem tez sie nie dogaduje,bez przerwy sie klocimy,nie dogadujemy to jest koszmar.Probujemy to zmienic i po prostu nie wychodzi.:-( To mnie tak glownie doluje

Gość smuttnaa
nikt nic nie doradzi ? :-( nie wesprze ? :-(

Gość to sie nazywa depresja
wiem cos o tym.Z tego trzeba sie leczyc.Ja chodze na terapie i tobie tez radze to zrobic

Powinnas szczerze porozmawiac z chlopakiem i powiedziec mu co Ci nie odpowiada w Waszym zwiazku, szczerosc to podstawa, jest fundamentem, na ktorym mozna budowac rozne relacje. Co do szkoly, jakiego rodzaju sa to klopoty, material jest za trudny, czy po prostu nie masz czasu by wszystko opanowac? Moze powinnas pomyslec o kursie szybkiego czytania i zapamietywania, to bardzo pomaga, sama zaluje, ze nie wybralam sie na taki kurs, jak studiowalam, bo tez bylam zawalona nauka i czytaniem ksiazek. Dawno jestes w Anglii? Czy wyjechalas na studia, czy bylas tam juz wczesniej i zaczelas studiowac dopiero pozniej?

Gość lolaki
asia?

Gość opola_nka
terapia i szczera rozmowa

Gość ttttttttttt