Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonim2a5

Uciązliwy problem - zaczerwienienia po

Polecane posty

Gość pseudonim2a5

... no własnie...pewnego dnia zauwazyłam u siebie...włoski na warga...generali były jasne ale gdzie nie gdzie pojawiły sie tez ciemne ...szczegolnie nad kącikami ust ... nie miałam zadnego doswiadczenia z plastrami, woskiem itp ... klasycznie zastosowałam pensete..i ... i własnie w miejscu gdzie wyrywałam te ciemne włoski pozasotały zaczerwienienia ... wyglada to okropnie ...zanim zastosowałam pensete wasika nie było az tak widac,ale kobiecie oko dojrzy wszystko i strasznie mi to przeszkadzało .. teraz te zaczerwinienia tylko podkreslaja linie wasika,nie ma włosków,ale pozostaje slad po ich wyrwaniu ... jak moge go zlikwidowac .. moze jest jakas mas na tego typy podraznienia ... poradzcie cos.... sam podklad nie wystarcza, chcialabym sie ich pozbyc ...

Gość taki se gość
:D heh spróbuj jakimś mleczkiem po goleniu może ci pomoże :p

Gość możeeeeee
przyłóż sobie zimy okład- na przykład potrzyj to miejsce kostką lodu. to powinno zniknąć - góra po jednym dniu! albo posmaruj alantanem lub tormentiolem - do kupienia w aptece bez recepty- tormentiol będzie najlepszy- tylko on jest brązowego koloru maścią- ale jak na noc posmarujesz to rano nie powinno być śladu!

Gość hej dziewczyny
lod raczej odpada bo to nie sa swieze slady ;) tormentiol powinnam miec w domu ... musze zobaczyc .. w kazdym razie dzieki za rade a inne dziewczyny nie maja z tym problemu ?? jesli tak jak sobie poradziłyscie ??

Gość kamilkaaaaaa
ja zaczelam tez tak robic a potem rosly ciemniejasze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!powaznie nie rób tego wiecej!!!!!