Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cieekkawski od rana

Ilu jest tu codzień uczestników dyskusji?

Polecane posty

Gość cieekkawski od rana

w Kafeterii, stali bywalcy i nowi Ilu nas jest dziś wpisujemy się! Jestem pierwszy , na imię mam Adam,31 lat,handlowiec,wolny Kto jeszcze się odważy wpisać: po imieniu lub nicku kto odważy się coś napisać o sobie: podać wiek,zainteresowania lub życiowe motto Startujemy

Gość odpowiadam na pytanie
Marzena, lat 27,mężatka od roku,księgowa motto: uśmiech leczy wszystko jestem tu rzadko.

Gość doktor ekonomii
31 lata doktorat z ekonomii , wolny, doktor na AE w Krakowie

Gość karolcia 1119
Karolina, mam 19 lat, lubię taniec i muzykę, mam psa jamnika, nie mam pracy, skończyłam ekonomik Cha, jestem trzecia jestem tu raz dziennie

Gość Tomaszek Jaż
kontroler biletów lat 34, żona i dwóch synów hobby: II wojna światowa motto: nie jest tak zle by nie mogło być gorzej gdy mam wolną chwilę zasiadam do kompa

Gość TATIANKA
Jestem po 30, pracuję w sklepie, mam dwa pieski, uwielbiam kawę i dyskusje w dobrym towarzystwie dewiza "żyje się tylko raz"

Gość myysia
a co za róznica???? Imie:Klementyna wiek:23 lata stan:rozwódka zainteresowania:ekestremalny sex wykształecenie:6 klas podstawówki,2 lata OHP jak gospodyni domowa praca:wykładacz towaru w biedronce dochody:500zł/mc dzieci:5sztuk (1,3,4,6,8lat) zyciowe motto:liczy sie dla mnie tylko topicki na kafeterii

Gość Jacuś=placuś
nowy od trzech dni mam 28 lat, rozwodnik, zero dzieci,elektryk motto zero bab przez rok

Gość myysia
kseno dobre to z tym klejem hahahahhaahhh mój wskażnik inteligencji to 65

Gość Gąska
lat 39, mam faceta, córkę, pracuję w sklepie z odzieżą nie znoszę chamstwa i piłki nożnej moje imię Beata

Gość Dorota...
lat 27, mężatka, pracuje w księgowości jestem tu 2-3 razy dziennie

Gość myysia
ja akurat jestm to od godziny 7 do 21 no chyba że mam dyzury w biedrone:) ponadto wielbiam pastylki mietowe oraz groszki smietankowe oczywiscie z biedronki -popieram swój biznes

Gość księżniczka z Gdańska
mam 29 lat, za rok ślub, dzieci nie mam, pracuję na stanowisku pomocy technicznej w Spółdzielni Mieszkaniowej lubię biegać motto nigdy nie zapominaj o przyjaciołach i rodzinie nazywam się Anka

28 lat, nieżonaty ale w związku. Pracuję w firmie zajmującej się badaniami rynkowymi, zajmuję się sprawami administracyjnymi. Mieszkam w Trójmieście, mam na imię Roman. Zainteresowania: motoryzacja i birofilistyka. Dorywczo - pedofilia. To wszystko nieprawda.

Gość codziennie ok
5.000.000 milonow desperatow;)

Gość
Taaa ja pracuje w tartaku ;-) w wolnych chwilach ( gdy nie siedzę na kafe) pomagam pracownikom układać tarcicę ;-)

Gość Gąska-Zielona
lat 40 praca w domu opieka nad dzieckiem koleżanki mąż i dwie córki Imię Danka jestem tu obecna od tygodnia, polecono mi ten portal lubię jazdę samochodem w nieznane z ukochanym facetem jestem z południa kraju

Gość Gąska-Zielona
szcególne zainteresowania to double anal sex oraz oral z połykiem na wda baty

Gość komandoska
cywilne służby policyjne wiek 29 wolna sztuki walki nie znoszę podszywaczy Imię Agnieszka Koniec bez dopisków

Gość karol35
nazwyam sie karol lat 35 bez wykształcenia jestem na rencie socjalnej podniecaja mnie podstarzałe grubaski choduje w domu chomika

Gość komandoska
Poza sztukami walki uprawiam seks z golden retriever'ami oraz kolekcjonuję kije od mopów.

Gość komandoska
to nie ja mówiłam bez dopiskoow

wiek: 31 mąż: brak dzieci: brak zainteresowania: brak przekonania sprecyzowane: brak magnetyczna osobowość: brak cel w życiu: brak inwentarz żywy: brak inwentarz martwy: zasadniczo też brak motto życiowe: brak Mam za to siwe włosy... :-0 Poczułam się wyjątkowo wybrakowana w ten poniedziałkowy poranek. Ale to normalne, jeśli się przegrało życie. 😭 :classic_cool: