Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość havana

powiedziec mu czy nie??

Polecane posty

Gość havana

ostatnio bylam w domu u mojego chlopaka i jego mama zaczela mi sie zwierzac na temat jego brata alkoholika, powiedziala ze jak wrocil ostatnio po libacji wiazal zelasko i zaczal dusic ja sznurem, grozil i bluzgal na nia... nie wiem czy mam o tym mowic mojemu chlopakowi, bo w sumie to jego brat jest wariatem, a mama ostatnio byla w zagrozeniu... ona sama mu o tym nie mowila zeby go nie martwic, bo mieszkamy razem w innym miescie niz ona... co zrobic???

Gość pomagator
strzel jej palcowke, zeby rozladowac napiecie seksualne jakie wytworzylo sie podczas tego zniewolenia

Gość havana
ta wypowiedz wyzej nawet nie byla smieszna i naprawde nie na miejscu...

powinnas powiedziec!!! ja mam brata alkoholika i jakby nei my (rodzenstwo) to wspolczuje rodzicom

Gość havana
on sie nia interesuje i to bardzo, i wlasnie o to chodzi, on doskonale wie co sie dzieje w jego domu, ale nigdy nie dochodzilo do przemocy fizycznej, do tej pory byly jedynie klotnie i awantury ta wiadomosc by go stasznie zdenerwowala, i by znowu nie mogl spac spokojnie po nocach bo myslal by o matce, a jak wspominalam mieszkamy w innym miescie..

Gość havana
i wlasnie o to mi chodzi.. to nie daje mi spokoju, poznalam ta wspaniala kobiete i wlasnie dlatego boje sie o nia.. tylko nie wiem co zmieni fakt ze on sie o tym dowie, przeciez i tak nie ma go w domu, a na odleglosc bedzie sie tylko martwil..

Gość havana
znalazlam juz rozwiazanie, zrobie loda chlopaka bratu i bedzie zgoda w rodzince

Gość havana
dzieki za rade podszywaczu... no dobra wiec jak nawet zdecyduje sie mu powiedziec to nie mam pojecia w jakim momencie przeciez nie przy obiedzie.. hmmmm

ja nie rozumiem niektorych.... czy Ty nie rozumiesz,ze ukrywajac dajesz przyzwolenie? wazne,ze przynajmniej zapytalas:)