Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agola

coś mi się tu nie podoba!

Polecane posty

Gość agola

Zaczynam się powoli wkurzać. Mieszkam razem z facetem w Poznaniu, mieszkamy oddzielnie a spotykam się raz na 2 tygodnie. Na poćzatku mysłałam że może raz mu coś wysokczyło, może musi coś pilnego załatwić ale jak sie potem okazało nie! Ciągle spotkania odbywają się w tym czasie. Co rozbić ,zrezygnować z tej znajomości??Nie wygląda mi to normalnie.

no faktycznie! w Poznaniu jest co robić wiec pewnie sie nie nudzi.. ja z moim widuje sie zazwyczaj 4 razy w tyg. Coś nie gra w waszym związku..niestety:(

Gość błeeee
:o Weź od razu się do niego przeprowadź i wiś mu na phonie przez 24/dobę, na pewno otworzy się wówczas dluga przyszłość przed wami :D Wiadmo, że ludzie różnią się potrzebą spędzania ze sobą czasu i trzeba to szanować. Jak masz większe potrzeby to logiczne że ci sie nie podoba, ale lalka świat nie orbituje wokół Twojej prześwietnej osoby i nieraz będą sie działy rzeczy które nie będą ci sie podobać.

Gość do błeeee
ile ty masz lat dziecko!Nie dawaj głupich rad! To że każdy ma różne upodobania, gust, zwyczaje-Ameryki nie odkryłaś! Ale to oczywiste że coś z facetetm nie tak. Można się widywać codziennie, co 2, 4 dni-to norma. Ale co 2 tyg????? On chyba na kilka frontów działa-olej go! To jakaś skrajnośc dla mnie

Gość Ja myslę że
dla niego jestes po prostu znajoma, koleżanką i tyle, a ty chcesz na siłę byc jego dziewczyną i tutaj masz problem :-D Daj spokój, zyj swoim zyciem, i nie narzucaj mu się to najwazniejsze :-D, pozdrawiam :-D Robi