Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powazniee

Gadu gadu jak zaczac rozmowe??

Polecane posty

Gość powazniee

Niebanalnie. Bez tego "czesc pogadamy?"... Sprawa jest taka ze wpadl mi w oko pewien facet, znalazlam w katalogu gg kogos o tych samych danych, ale nie wiem czy to jest ten ktorego szukam. Chce zagadac, ale chce jakos go podejsc , nie pytac wprost tylko wybadac sytuacje... Tylko BŁAGAM bez zartow bo bardzo mi zalezy i zupelnie serio to traktuje... Jak go zainteresowac aby odpisal? Nie mam pewnosci ze to ten facet ktory mi sie podoba...

Gość powazniee
I powiedzcie mi czy on w jakis sposob moze mnie "namierzyc" ?! Dowiedziec sie ze ja to ja?! Przypuszczalnie jesli to jest w ogole on?!

Gość powazniee
up

Gość partyzant
jesli nie ma cie w katalogu gg nie bedzie wiedzial ze ty to ty

Gość a może .............
wierzysz w przeznaczenie ?moja wyszukiwarka wyświetliła mi dziś Ciebie,hm....lubię to imię,kim jesteś ? co lubisz? a co Cię irytuje?czy mam wystarczająco dużo argumentów,żeby usprawiedliwić swe zaczepienie Ciebie?

Gość powazniee
Hm, a powiedzcie jak to jest, wpisalam w wyszukiwarke imie, nazwisko i miasto. Po czym w wynikach wyswietlilo sie tylko to imie ktorego szukalam i ksywa tej osoby mimo iz jej nie wpisalam wcale... Czy to znaczy ze gg znalazlo osobe spelniajaca wszystkie 3 kryteria ktore wpisalam w wyszukiwarce? Czy nie? Ten ktos ma dosc popularnie imie, wiec pewnie zostaloby wynalezionych tysiace osob, a tymczasem wynalazlo mi 4 takie osoby, ale w pozostalych niezgadza sie wiek...

zaczep wszystkie te 4 osoby spełniające kryteria ;-)

Gość powazniee
Pozostale osoby sa w innymi wieku niz on ;).

napisz wobec tego do tej osoby ktora spelnia wszystkie kryteria a pozniej sama wywnioskujesz czy ten ktos jest na tyle fajny zeby kontynuowac ta pisanine powodzenia 🌼

Gość powazniee
boje sie... Moze ktos mnie wyreczy :) ?

badz dzielna 🌼

no i jak poszło z zaczepieniem?skutecznie ;-)

Gość powazniee
Nie zaczepiłam :( :( Najlepiej gdyby ktos inny spytal czy on to faktycznie on, ja nie mam odwagi...

wariatko przeciez on nie wie ze Ty to Ty ;-) napisz cokolwiek jesli nie podejmie pałeczki to cóż trudno

ja moge spytac :) podaj tylko jego numer i napisz o kogo mam pytac :D

Gość powazniee
Poza tym zniknal juz z gg :(

Gość 3tka
wyprobuj sposob na ktory ja sama dalam sie nabrac ktos wpisal w wyszukiwarce moje imie i wiek i trafil na 3 osoby ale tylko ja jedyna mam czerwona toyote wiec nie bedac pewnym czy ja to ja pytal" jak tam twoja toyota" i ja sie wygadalam "skad wie ze mam taki samochod" to proste i banalne ty tez znajdz cos podobngo :):)

czyli jest niedostepny i w sumie teraz zagadaj jak sie wstydzisz a on jak wroci to odczyta wiadomosc i jak odpisze to wtedy juz rozmowa pojdzie latwiej a jak nie odpisze to albo nie jest zainteresowany albo ma wlaczoną opcję \"nie pokazuj wiadomości od nieznajomych\" tak czy siak próba nie strzelba :D

Gość powazniee
3tka dzięki to jest dobra mysl :D GG ostatnio cos nawala, pisalam ostatnio do kumpla i niczego nie dostal, wiec poczekam az sie pojawi. Choc wszystko sklada sie w calosc bo wiem ze do 15.00 pracuje, a przed chwila zniknal wiec mozliwe ze to on... :)

Gość powazniee
Ja to sie tylko boje ze on moze mnie jakos namierzyc... Cos kiedys czytalam ze moze sciagnac moj numer IP... Dzieki ktoremu dowie sie gdzie jest podlaczony kabel... Pozna ulice, a jak tego sie dowie to leze i kwicze bo bedzie wiedzial na 100% ze to ja :o. A nie chce tego, przynajmniej nie teraz...

Gość jestescie chore siostry
to jest chore takie zaczepianie obcych ludzi!!! Niezle musza was swedziec piz... ze sie za cudzych facetow na gg zabieracie:/

Gość powazniee
No on cudzy nie jest :P Jaki foch :P

Gość powazniee
Acha i obcy tez nie :P

Gość jestescie chore siostry
a jesli to nie on to moze akurat cudzy:P rozwalaja mnie takie babulce zaczepiajace mego chlopa. Niedawno jednej napisal zeby spadala bo go nie interesuje bzykanko na boku to sie obrazila biedulka:P

Gość powazniee
Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. Mnie o bzykanie to akurat najmniej chodzi. Ten facet akurat jest na pewno wolny i nie wyrywam go ze szponow jego kobity. :P

Gość 3tka
POWAZNIE...jesli nie dodasz go do listy swoich kontaktow gg to nie bedzie mial twojego nr gg ..pozatym ip poda tylko z jakiego serwera piszesz i miasto a nie adres:):)

Gość powazniee
3tka ale przeciez jesli do niego napisze to moj nr. mu sie wyswietli ... ?! Znowu pojawil sie na gadu, ale mysle o co charakterystycznego moglabym go spytac, szkoda ze nie wiem jaki ma samochod...;)

Gość powazniee
Ja slyszalam, ze IP podaje do jakiego kabla jest podlaczony internet, ja mam akurat stale przez kablowke i dzieki temu mozna zlokalizowac rejon z ktorego dana osoba pisze...?! Tylko nie wiem czy jest to proste do zrobienia tj.sprawdzenia czy to wyzsza szkola jazdy, bo nie wiem jaka on ma widze na ten temat ;).

Gość 3tka
ale nr gg tak ale nie nr ip nie dodawaj go do listy kontaktow to sie nie wyswietli nr ip...zapytaj go nawet o bzdure czy ma nadal ta fajowa kurtke i opisz a jak powie ze nie to bedziesz pewna ze to nie on:)

Gość 1033
A ja bym zapytała o jakąs charakterystyczną rzecz z waszego miasta.Wiele razy mi sie zdarza że ktoś pyta na przykład o jakąś szkołę czy hotel. "Cześć jesteś np z Wrocławia.Jest tam u was hotel np."tulipan" chciałam sie tam zatrzymać,powiedz mi cos o warunkach i o cenach jesli sie orientujesz" I jak facet jest bystry to podłapie rozmowę....