Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powazniee

Gadu gadu jak zaczac rozmowe??

Polecane posty

Gość powazniee
Probowalam do niego napisac, ALE... Tak jak tu ktos napisal nie dodalam go do listy kontaktow, weszlam w opcje wiadomosc tekstowa, napisalam cos tam... Nie odezwal sie, wiec weszlam w archiwum a tam mam wiadomosc do zupelnie innego numeru!! Pomyslalam nienormalna jestem, pewnie cos namieszalam, wiec jeszcze raz znalazlam ten numer w katalogu-wiadomosc prywatna-napisalam i co? Patrze w archiwium a tam znowu inny numer ! Jak to mozliwe? Odszukalam ten nr. w katalogu i to jest jakas GOSIA ?!?!?! O co chodzi?!

Gość z kont klikash
:D

Gość polo
Gościu zmienił tożsamość i podrywa facetów bo to homoś :D .

Gość ladybird_
no to rzeczywiście cos sie miesza!! nigdy mi sie cos takiego nie zdarzało

Gość ladybird_
MAM NADZIEJE ZE SIE ODEZWIESZ DZIŚ DO NIEGO !! NIE WARTO TRACIC TAKIEJ SZANSY pOzDrAwIaM :):):)

Gość powazniee
Teraz juz mi zniknal z gg... Poza tym nie wiem czy faktycznie on dostal wiadomosc czy moze jakas Gosia?! Jesli sie jutro pojawi, to sprobuje sie znowu do niego odezwac, tylko nie wiem czy to faktycznie on, i dodatkowo moze moje wiadomosci dochodza do jakies laski, to jaki ma to sens, nigdy sie nie dowiem czy to "łon czy nie łon" ;) .

Gość takajednaXxd
mam dla was cos genialnego jesli ktos was wkurzy na gg to wyslijcie mu to gg:/set_status?description=%4A%65%73%74%65%6D%20%67%65%6A%65%6D i patrzcie na opis.wietne.pozdrawiam