Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAMILA7

Problem z wargą sromową

Polecane posty

Gość KAMILA7

Mam bardzo wstydliwy problem!jedne z mojch mniejszych warg sromowych jest sine wieksza od drugiej i wogle pozbawiona czucia!co to moze być?To wogle nie boli ale sie niepokoje.Mial ktos podobny problem?

Gość nie przydeptałaś jej sobie

Gość ewekar
Hej. Ja tez mam jedną większą od drugiej, a pojawiło się to u mnie po chorobie (grzybicy) i tak juz pozostalo, oprocz tego mam alergię i ginekol. powiedzial mi ze to "opuchniecie" moze byc przyczyna wlasnie alergii.

mam identycznie. tez jest wieksza, leciutko wystaje i calkowicie niewrazliwa na dotyk, tzn ta wystajaca czesc. Ginekolog stwierdzil ze nie ma w tym nic nieprawidlowego i ze czesc kobiet wlasnie tak ma. Taka chyba jej uroda. Ani mnie ani mojemu narzeczonemu absolutnie to nie przeszkadza. Wydaje mi sie ze absolutnie nie masz sie czym przejmowac:)

Gość Kamila7
Milka naprawde?):):)Nawet nie wiesz jak sie ciesze ze to normalne niewiedziałam z kim mogadac myslałam ze mnie tu wysmieja):):):)Wielkie dzieki bo naprawde sie martwiłam

Gość kaaaskaaa
to jakas martwica wargii sromowej........Dla mnie to nie normalne!!!!!!!!!!!facet bedzie ci ja piescil a tu nie bedziesz jej czuła???tragedia.............!

Gość Taka jedna z nikąd
Ja też mam bardzo podobnie i wcale to nie żadna martwica. Bzdury piszesz. Wargi sromowe się zmieniają z wiekiem i jest to naturalne. Poza tym to że troszkę tam brak czucia to jakoś wcale mi nie przeszkadza by mieć orgazm. Nic nienormalnego.

Gość hmhmhmhmh
a moim zdaniem to jest normalne ze jedna jest wieksza od drugiej

Gość margaretaaaaaaaa
ja tez task mam i wcale sie tym nie przejmuje