Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

princesska 19

Depilator czy golarka??

Polecane posty

Juz za nieługo wakacje....trzeba bedzie pokazac nogi i zastanawiam sie co wybrac?Co lepsze i czy bardzo sie od siebie różnia?Podobno po depilatorze wyskakują krostki :(

Gość wosk
:)

Gość proponuje brzytwe
albo noz,sierp ewentualnie kosiarke do trawy

Gość proponuje brzytwe
ale jestem glupia nawet nie wiem co pisze

Gość proponuje brzytwe
marny podszywaczu,nie obrazaj siebie samego(albo samej sadzac po poziomie wypowiedzi)swoimi postami

depilator usuwa włoski z cebulkami, więc taka depilacja boli - dla niektórych to ból nie do zniesienia. efekt utrzymuje się dłużej, ale niektóre włoski nie mogą się przebić przez skórę i są wrastające włoski, które trzeba np. wyciągać spod skóry igłą... brr :) a golarka przycina włosy przy skórze, zatem nogi są krócej gładsze.

Do Justy!! Dzięki...więc chyba lepsza bedzie golarka :) i dobrze.....ale efekt krótszy czyli jaki??Jak po zwykłej maszynce?2 dni i znowu?:( Wosk też może i dobry ale...kiedyś sprobowałam i nie przypadł mi jakoś do gustu... A co do \"proponuje brzytwe\" jak Ci sie topik nie podoba to nie pisz w ogóle..są inne!!

Ejj...co jest?? Więcej z was nie podzieli sie zdaniem?Tylko dwie na całe forum mają tu doswiadczenie a reszta? :( Jesli używacie jednego czy drugiego to napiszcie o ich wadach i zaletach....Pozdrawiam!!

Gość Brrrrrrrrrrunetka
princesska - uzywalam depilatora przez wiele lat i bylam zachwycona do czasu kiedy zaczelam miec problem z wrastajacymi wlosami i w efekcie masa blizn i przebarwien. Nie twiedze absolututnie,ze Ciebie to spotka, ale jesli zdecydujesz sia na ta metode pamietaj o czestych peelingach i odpowiednim nawilzaniu skory. Maszynki osobiscie nie polecam - odrastaja mocniejsze... Gdybym miala dzis wybierac metode depilacji - wybralabym paste cukrowa - najmniej bolesna z metod w ktorych wlos jest wyrywany.