Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jullka22

MIŁOŚĆ INTERNETOWA _prosze przeczytaj

Polecane posty

Gość jullka22

cześc,mam 22 lata,mam problem i proszę was o radę. Jakis czas temu (ponad 2 miesiące) poznałam przez internet chłopaka, godzinne rozmowy na gg, co godzinę piszemy so siebie smsa.Rozmawiamy wiecznie przez telefon. On mi mowi, że się zakochał!!!!!!!!!!!! Byłam w szoku, tak można? Da sie tak zakochać nie widząc drugiej osoby(zdjęciami sie wymieniliśmy), dodam że mi on tez nie jest obojętny...to takie dziwne... i co będzie jak się spotkamy?wielkie BUM i każdy ucieknie do domu?? tego się boję, coś nie wyjdzie i będę za NIM tęskniła, za tym jak było na pozątku...

Gość jullka22
ktoś z was był w podobnej sytuacji? proszę powiedzcie :)

Gość ehhhhh
..nie przejmuje się tylko idź na spotkanie. Myślę że nic nie stracisz. ..Działaj w mysla zasady: kto nie ryzykuje ten nie zyskuje.

Gość jullka22
ja właśnie panicznie boje suę tego spotkania, boję się, że coś może nie pójśc dobrze :( mi naprawde zależy na tej znajomości.

Gość hehehedfsf
jak sie zobaczycie to czar pryśnie, może nie od razu, ale z czasem, bo nie ma to jak real zdjęcie zniekształca ;)

Gość zazdroszcze Ci mała

Gość jullka22
właśnie boje się że pryśnie, tak mi teraz z nim miło;)

Gość ja juz po slubie
tak sie skonczyla moja internetowa milosc ❤️

Gość hehehedfsf
spotkaj sie z nim i bądź sobą, zapamiętaj to, a wszystko pójdzie jak należy

Gość ehhhhh
.i co całe zycie będziesz z nim tak pisać "bo miło" ...ani się obejzysz a minie wiosna i lato a ty tylko przed kompem bo sie miło gada. ?

Gość jullka22
dodam, że nie jest on cwierćinteligentem, porządny uczuciowy chłopak,wydaje mi się,ze mnie nie okłamał ani razy, za dużo czasu rozmawiamy...po jedym jego smsie wiem,że coś jest nie tak, że ma jaiś problem- to działa w obie strony. Ja się boję zderzenia z rzeczywistością,że coś pójdzie nie po mojej myśli ( a chcę żeby było ok) ON mówi, że poczeka na mnie aż się zdecyduje bo wgniego warto. Ale z drugiej strony ile można czekać? W każdej chwili może kogoś poznać...

Gość ania z płocka
ja tak poznalam mego chlopaka,jest ok

Gość to już zacznijcie może
od tego wymienienia się zdjęciami. Wtedy szok na pierwszym spotkaniu będzie mniejszy.

chodzi mi też o to czy wg was można pokochać kogoś nie widząc go???? to czuje jest naprawdę silne, ja chyba oszalałam ...

Gość hehehedfsf
jasne że można, ale jak juz pisałem, wszystko mija w realu :D no, ale jest też pewne ryzyko ;) że się dopasujecie :D

sory, ale jeśli myślisz poważnie o tej znajomości, to powinniście się spotkać. Jaki sens ma miłość przez internet? Ciągle będziesz zastanwiała się co by było, gdybyście się spotkali. Nawet jeżeli \"czar\" pryśnie, to nie będzie czego żałować(bo jeśli koleś okaże się głupkiem, to po co się nim przejmować?), lepiej przecież wiedzieć z kim ma się do czynienia

Nie można pokochać, mozna sie zauroczyć. Ja też przez 2 miesiące \"romansowałam\" na gg, pisłam smsy, maile. Aż nie wytrzymalismy i sie spotkaliśmy-z czystej ciekawości. Jesteśmy ze sobą ponad 2 lata. Ale przestrzegam wszystkich przed miłością na odległosć-jest cholernie trudna i nie każdy ma w sobie tyle siły, aby ją udźwignąć.

nie wydaje mi się żeby był zboczeńcem, jak wspominałam wyżej baardzo dużo rozmawiamy przez telefon... zauważyłabym, że ma coś z głową :)

Gość czasami gnoje to sie potrafia
maskowac ze mała bania :P

Gość ze zrozumiałych....
..wzgledów wystapie na pomaranczowo...Można sie zakochać!!!! zaczelo sie na gg ,a ja widzac skaczace literki slyszalem jej głoś... mozecie to zrozumieć?? zakochalem sie w jej glosie nie slysząc go pozniej wymiana fotek, godziny spedzone przy telefonie i choć dzieli nas spora odlelość mamy swoje marzenia swoje plany. Na swoj sposób jestesmy szczesliwi/ Do-- premiumpremium-->zgadzam sie ze milość na odleglość jest trudna, do takiej trzeba dojrzeć.. :)

Gość ciekawskaaaa
ja też mam taki problem :(

Przezywam cos takiego i mam sie spotkac z chlopakiem za jakies 3 tygodnie jak wroci ze Stanow. Znamy sie 10 miesięcy, wczesniej nie spotkalismy sie bo los nie dal...

Gość ciekawskaaaa
a ja to gips? ;)

szkoda, ze tak mało osób zdecydowało zabrać głos w mojej sprawie...

Gość ciekawskaaaa
ja sie staram to Cie nie interesuje!