Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 15151515

mam problem....

Polecane posty

Gość 15151515

mam 15 lat i zaszłam w ciążę (to nie tak jak myślicie, nie puszczam się na prawo i lewo, to nie było z mojej woli) mam urodzić za pare tygodni, boję się tylko, że jestem na to za młoda i że dziecko może urodzić się chore :(

Gość i co dalej............
urodzisz i co dalej?

Gość 15151515
nie wiem..., ale nie moge usunąć ciąży... :( sumienie mi nie pozwala

Gość Natenczas Wojski
w razie czego możesz oddać do adopcji. Tysiące uczciwych ludzi, którzy nie mogą mieć dzieci czekają na możliwość adopcji...

Gość smutnaaaaaaa
i okropne :(

Gość 15151515
wiem..., ale nie chce tego robić..., nie che oddawać własnego dziecka, wiem, że to nic złego, ale ja nie mogę tego zrobić..

Gość ehhhhh
masz urodzić za parę tygodni i myslisz o aborcji. Dziewczynko....co Ty wiesz?

Gość 15151515
nie wiem, nie znam się na tym, ale koleżanka powiedziała, że może mi załatwić, jeśli chce... nawet w takim stadium ciąży...

do ehhhh umiesz czytac :o gdzie ona tu pisze o aborcji? cos ci sie uroilo...wspolczuje Ci dziewczyno, a jak reakcja rodziny? chca pomoc, czy nie za bardzo?

Gość 15151515
zresztą to i tak nieważne, bo nawet gdybym mogła to zrobić, to nie mam sumienia... boję się tylko, że dziecko urodzi się upośledzone... strasznie się boję...

no ale czemu mialoby byc uposledzone? nie rozumiem? chorowalas na cos podczas ciazy, jest wiele dziewczat w twoim wieku ktore urodzily zdrowe dzieciaczki...

Gość 15151515
rodzice na początku wpadli w szał (zorientowali się po brzuchu), ale potem uspokoili się i zaakceptowali ciążę, chociaż nie bardzo będą mieli jak mi pomóc (często nie ma ich w domu 12 godzin, a nie mogą się zwolić z pracy) :(

Gość USg robiłaś
Jesteś pod opieka lekarza ? skąd przypuszczenie że dziecko będzie chore? Jest 21 wiek- badanie lekarskie sa w stanie wykryć nieprawidłowości po paru tygodniach ciąży , zgłoś się do lekarza

Gość gm22
Co to znaczy "nie z mojej winy"? Zgwalcono Cie? Bo jesli nie, to jestes zwykla puszczalska!!!

Gość 15151515
nie, raczej nie..., ale słyszałam, że takie dzieci często rodzą się chore, albo karłowate...

Gość ehhhhh
dałabym sobie rękę uciąć, że pisała o aborcji

Gość 15151515
to było coś w stylu gwałtu, tylko, że nie chce o tym mówić

nie wiem co ci doradzic, na badanie usg, jak najbardziej powinnas byla robic, ale skad to przypuszzenie?

Gość dziewczynkoo
zglos to na policje jeszcze dzisiaj albo dzwon na pomoc dla..........

tzn. jakie dzieci? pewnie sie jakis przesadow nasluchalas, a bylas w ogole na badaniach?

Gość USg robiłaś
o rany, wiem że jesteś młoda ale nie słuchaj bzdur!!! karłowate? rany dziewczyno - masz dostęp do internetu a piszesz jakbyś w buszu się wychowała, proszę , błagam apeluję , po prostu poczytaj a nie wierz w jakieś gusła co , dobra? Zgłoś się do lekarza, powinnaś być pod stałą opieką lekarską , aby dziecko się dobrze rozwijało i ty abyś dobrze się czuła, trzeba kontrolować wyniki badań , rozwój dziecka i twoje samopoczucie, pomocy szukaj u lekarza a nie u kolerzanek , które wiedzą tyle co i Ty.

e to sie kupy nie trzyma, to jak on cie \"zgwalcil\" to czemu o tym nikomu nie powiedzialas :o

Czemu masz mieć uposledzone dziecko? I dlaczego WOGÓLE myslisz o aborcji, jeżeli masz kilka tygodni do porodu? To tak jakbyś zabiła swoje dziecko , które widzi,słyszy(będąc w brzuszku jeszcze) bo nie wiem czy wiesz płód w 6 miesiącu ciązy słyszy i otwiera juz powieki. Jeżeli nie chcesz tego dziecka to go oddaj do adopcji, ale NIE ZABIJAJ.. Jest mi ciebie cięzko zrozumieć , jak wogóle możesz myśleć o aborcji. Sama jestem w 18 tygodniu ciąży i nie rozumiem Cię. W którym jesteś tygodniu ciązy? Jeżeli można zapytać. A TAK POZATYM TO WEŹ SIĘ W GARŚĆ DZIEWCZYNO.Jak się urodzi dziecko to się wiele spraw same rozwiążą. Powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!

Gość do ehhhhh
to daj sobie uciąć te reke bo ona naprawde nic takiego nie napisala :p :p

Gość dziewczynkoo
a Wy nie podejrzewacie że chodzi o "inną sprawę"

jejku kolejna co nie umie czytac!!nic o aborcji nie wspominala, od samego poczatku pisze, ze by ja sumienie gryzlo gdyby zabila...

Gość dziewczynkoo
a czy Ty czasami nie jesteś wykorzystywana i stąd Twoje obawy,bo jeśli tak to dzwoń na policję

Gość z innej beczki
Najważniejsze żeby macica nie swędziała !!!

dziewczyny to nedzna prowokacja a jak nie to zal mi dziecka ze bedzie mialo geny tej dziewczynki;/

Gość 15151515
nie byłam u lekarza, jeszcze planuję wizyte w piątek na policję nie zadzwonie, bo ojcem mojego dziecka jest mój chłopak, co prawda nie chciałam tego, odmawiałam mu, ale nie broniłam się...; nie gryzłam, nie kopałam dlatego to też moja wina