Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliv-kow

bazar na Zielińskiego we Wrocku

Polecane posty

Gość oliv-kow

Słyszałam od znajomych, że na Zielińskiego we Wrocku można kupić taniej np. buty nike. Jaką mam tam gwarancję? Czy naoprawdę tam jest taniej i o ile? Proszę o odp.

Gość martaburka
a co to ma sie do antykoncepcji....eh

ale nie masz 100% pewnosci ze to oryginały,a poza tym ja reeboki kupiłam w sklepie z gwraancja za 99zł,a n azielinskeigo sa po 150zł....wiec nei zawsze sie opłaca.Lepiej najpierw po sklepach pochodzic i sie upewnic.pozdr

Gość inaaa
Nie polecam osoiscie!!! Moj brat kupil tam conversy w tamtym roku. dostal na nie gwarancje itd. buty byly czarne i okropnie farbowaly. Zareklamowal, ale nic z tego, buty nadal farbuja skarpeki.. niestety zostaja czarne. Nie sa to najprowdopbnie orginale buty! pudelko niby, wszytsko ok. ale orginalne buty nie powinny farbowac.. wybor nalezy do Ciebie!! pozdrawiam.

kazdy ma inna opinie na temat tego bazaru. ja osobiscie jestem zadowolona z trampek ktore tam kupilam chociaz juz dawno bo gwarancjii buty nie sa w najgorszym stanie.

Gość oliv-kow
sorry za ten temat akuratnie w tym dziale, ale gdy dodawałam ten temat byłam tu pierwszy raz i akurat szperałam w tym dziale forum i chciałam dodać nowy termat to kliknęłam i nie wiedziałam że ukazę się on na tym samym dziale;]