Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rubikon471

Solcogyn.kto usuwal nadzerke?

Polecane posty

Gość rubikon471

hej.czy ktoras z was usuwala nadzerke solcogynem..czy trzeba i jesli tak, jak dlugo trzeba sie powstrzymac od seksu..bo o to nie spytalam..

Gość *lika
up

Ja usuwałam. I jestem zadowolona. A co do czasu przez jaki nalezy powstrzymywac sie od sexu, to sprwawa indywidualna. Poczatkowo lekarz mowił o tym, ze mam sie nie kochac przez 6 tyg, ale nadzerka wygoiła mi sie tak szybko, ze juz po 4 tyg lekarz powiedzial, ze juz moge.

Gość jaa tez
miałam usuwana solcogynem - gin pow ze zadnych przeciwskazan po zabiegu nie ma: mozna brykac ;-) i chodzic na basen. U mnie były 3 zabiegi (smarowania) solco i wszystko cudownie sie zagoiło sladu niet!

Gość i jaaaaaaaaa
ja tak samo, mialam 3 zabiegi i juz po tym 3 sie kochalam, ( ups ) ale na szczescie bylo ok i lekarz powiedziala ze juz jest tam wszystko slicxznie zagojone...

Gość rybcia24
mi powiedziala ze tego samego dnia jak sie tym usowa nie wolno ani sie kochac(partner moze sie poparzyc)ani kapac w wannie(mozna wyplukac) ani isc na basen:) pozdrowki

Gość no moj sie nie poparzył

Mnie tez nie powiedział,że nie moge czegokolwiek:) Po solcogynie ja wolalam sama kilka dni przystopowac bo mnie pieklo chwilke zaraz po wysjciu od gina :) Tak,że po Solcogynie w sumie mozna wszystko od razu:)

Gość witka
mozna od razu;)

Gość ajjjjjjjjjjjjjj
ale bzdury ze od razu mozna!!!! ja mam po tym uplawy ale lekarz ostrzegal ze tak bedzie, mam tylko nadzieje ze ten lek pomoze.

Gość cooo
ja moglam po 5 dniach sie kochac!

a ja miałam 10 zabiegów, prawie 3 miesiące bez seksu, a itak po pół roku nadzerka wróciła i musiałam ją wymrozić. :( ale może u ciebie lepiej zadziała :)

Gość deli24
ja wymrażałam, moja gin mówiła mi ,ze solcogynem trzeba powtarzac zabieg,a tak zamrazanie i po krzyku