Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnemary

poradnia psychologiczna

Polecane posty

czy ktoś wie może czy we wrocławiu można iść gdzieś za darmo do psychologa? będę bardzo wdzięczna za odpowiedź.

Gość very
z tego co mi wiadomo fundusz nie refunduje terapii. Za darmo przyjmą Cię za to osrodki interwencyjne, terapii kryzysowej- np. centrum praw kobiet- działa takie w krakowie, jak we Wrocławiu nie wiem...

Gość psycholog może dużo dać
wiem coś o tym

Gość ghjkllklklll
jak trafisz na dobrego, jak będzie byle jakim fachowcem to zrobi więcej krzywdy od byle jakiego internisty.Psychika człowieka to delikatna materia.Ci wszyscy specjaliści po tych prywatnych studiach to paranoja.Właśnie czytałam o Dodfzie, która na razie przerwała studia, ale wróci do nich ,bo pasjonuje ja kontakt ze "Świrami".

Gość jak ze wszystkim
marny fachowiec - więcej szkody niż pożytku, dobry fachowiec - warto wynająć.

Gość ehh........
ja byłam u psychologa w warszawie z NFZ, przychodnia nazywała się chyba poradnia zdrowia psychicznego, bez skierowania...poprostu spytałam sie w mojej rejonowej przychodni o psychologa i dali mi adres. tyle że na wizytę czekałam coś koło miesiąca...może 3 tygodnie jakoś tak...więc poszukaj czegoś podobnego we wrocławiu

Gość hahahah
jest poradnia zdrowia psychologicznego na ul.Niemcewicza we Wrocławiu ale nic wiecej nie wiem:(