Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdsdfsgsdfgd

czy u kobiet takie zachowania są standardem?

Polecane posty

Gość gdsdfsgsdfgd

zaproponowałem jednej dziewczynie randkę, powiedziała że to przemyśli. po ponad miesiącu powiedziała, że się zgadza. przez ten czas nie mieliśmy ze sobą kontaktu. przez pierwszy tydzień nie chciałem być natarczywy bo wiem jak kobiety nie lubią jak ktoś jest namolny. ale cały czas o niej myślałem. potem w głowie zacząłem sobie tworzyć czarne scenariusze, że może próbuje kręcić coś z jakimś innym facetem, a do mnie się odezwie jak nic z tego nie wyjdzie (dzięki lekturze kafeteri wiem, że kobiety tak robią) itp. w końcu pomyślałem, że ona chce mi dać do zrozumienia, że nic z tego ale uważa mnie za wariata/natręta i nie chce mi tego powiedzieć wprost, w obawie że będę o nią 'walczył'. generalnie bardzo to odchorowałem, ale ostatecznie udało mi się przestać o niej myśleć. na pewno pomogła mi w tym inna kobieta, która parę dni temu pojawiła się moim życiu - ona nie miała takich wątpliwości jak ta, której zaproponowałem randkę i postanowiła mnie uwieść (nie do końca się to jej jeszcze udało). czy uważacie, że w tym ponad miesięcznym terminie trzymania mnie na dystans nie ma nic upokarzającego? czy powinienem ją teraz zlekceważyć i wysłać do diabła, czy jednak dać jej szansę? bo mimo wszystko wydaje mi się, że ona bardziej do mnie pasuje niż ta kobieta, która mnie niedawno poderwała.

Gość boidusza lub pawian
to musisz zweryfikować

Ja bym zlekceważył, niech teraz sobie robi co chce... Życie wymaga szybkich i trafnych decyzji a nie miesięcznego zastanawiania się czy warto? W tym czasie moglo się wiele wydarzyć i być może jesteś jej odwodem, bo z innymi się nie udało...

Potwierdzam słowa poprzednika - nie udało jej się z kimś innym i teraz próbuje umówić się z Tobą.

Gość gdsdfsgsdfgd
no właśnie, nie mam nawet jak sprawdzić czemu się do mnie w ogóle przez ten czas nie odzywała chyba rzeczywiście coś tam z kimś innym kombinowała bo gdyby powód był inny to przecież mogłaby napisać maila, gg

Gość heelloł
hmm...jako kobiecie wydaje mi sie ze nie zalezało jej po prosu na spotkaniu z Toba...jakby zalezało,wtrzymalaby z tydzien ...pewnie jak ktos tu juz wspomiał, umawiala sie z kims innym...ale nie wyszło wiec teraz Twoja kolej... ja na Twoim miejscu juz nie spotykałbym sie z nią... Pozdrawiam;)

Gość 9887
Uważam tak samo jak moja poprzedniczka! Pannie nie zależało tak bardzo na tej randce....i tyle... A skąd możesz wiedzieć, która tak naprawdę do Ciebie pasuje.... W oczach jej wyczytałeś...??? ;-)

Gość gdsdfsgsdfgd
ta druga jest pare lat starsza, jest mężatką z dziećmi, licznymi romansami za sobą i mieszka w innym mieście, więc zważywszy, że ja nie mam takich doświadczeń to może mi to przeszkadzać a ta co sie nie odzywała jest w moim wieku i mieszka w tym samym miescie co ja tak to wygląda

Gość rissa_78
muszę Ci przyznać, że jeśli po miesiącu się odezwała znaczy się jak już wyżej co nietórzy pisali ... zaszalała ale jej nie wyszło a Ty byłeś deską ratunkową i teraz po nią sięgnęła .... wyślij ją do diabła:)) nic innego:))

Gość niekoniecznie miała innego
może musiała parę spraw przemyśleć

Gość ewciaaaa
jasne ze sie z nia umow!!:) a co masz do stacenia?? NIC!! a duzo mozesz zyskac:) w zyciu dzieja sie rozne rzeczy i tak naprawde nikt nie wie czemu sie do Ciebie odzwala po miesiacu. Powiem Ci tak , jesli sie z nia nie spotkasz bedziesz ciagle sie zastanawial czy nie bylo warto , i czy czegos nie straciles. Poza tym nie przesadzajmy miesiac to nei az tak dlugo:) zycze powodzenia!!!

Gość gdsdfsgsdfgd
straciłem już w życiu tyle rzeczy, że jedna więcej w tą czy w tą nie robi różnicy :O

Gość może identycznie
rozumowała miesiąc temu jak ty powyżej

Gość Umów się
z nią, przecieżani ona ani ty nie możecie wiedzieć czy do siebie pasujecie, może sie wszystko skończyć na jednym spotkaniu, a może nie... Zawsze warto spróbować.

Gość martusia1111
To chyba o mnie........ Od miesiąca namawiał mnie facet na randkę, a ja? Ja nie chciałam na poczatku, ale nie chciałam mu powiedziec tego prosto w twarz. Fajny był ten chłopak, podobał mi sie. NIe chciałam bo wiedziałam ze On.... (sorki, ale to mogłoby sprzedać mnie kim jestem). Teraz chciałabym jednak spróbować. On sie juz nie odzywa:(. Mi głupiej pierwszej zadzwonić, bo chyba dał sobie całkiem spokój ze mną. Moze piszemy o sobie?

Gość martusia1111
To nie jest moje imie tak dla sprostowania. Odezwij sie.

Gość gdsdfsgsdfgd
martusia nie piszemy o sobie bo ta moja jednak sie odezwala wiec spokojnie mozesz tu przed nami wywalic swoje watpliwosci

Gość gdsdfsgsdfgd
no i nie namawiałem jej jakoś specjalnie, nie mam takiej natury, tylko raz jej to zaproponowałem

Gość martusia1111
No to fajnie, bo juz sie nastraszyłam. Otóż ja odmaiałam temu facetowi bo poprostu miał dziewczyne, nie chciałam rozwalać czyjegos związku. On mi to proponował bardzo wiele razy, praktycznie co 2 dzien dzwonił.Teraz juz sie nie przejmuje ta dziewczyną, bo wiem jaka ona jest, z kim sie na boku spotyka itd. To wszystko takie dziwne i skomplikowane. Ale on przestał sie odzywac i teraz juz wogóle nie wiem co robic. Pierwsza sie nie odezwe, własnie z powodu tej dziewczyny.

Gość martusia1111
To jednak Ty byłeś ze nic sie nie odzywasz?

Gość gdsdfsgsdfgd
nie spoko:) to nie ja:)

Gość gdsdfsgsdfgd
to moje alter ego

Gość martusia1111
:):) HEHE