emilcia26 0 Napisano Luty 28, 2006 dziewczyny jakiego używacie płynu lub mleczka do prostowania włosów proszę o opinię który środek jest waszym zdaniem najlepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilcia26 0 Napisano Luty 28, 2006 CZY NIKT NIE PROSTUJE WŁOSÓW ? :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kathy_1 Napisano Luty 28, 2006 Ja uzywam takiego mleczka do prostowania wlosow firmy Loreal,takie rozowe.kosztuje ok.15 zl.nakladasz je na umyte wlosy.ale samo mleczko nie wystarczy.najlepiej potem wyprostowac jeszcze wlosy prostownica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mała_Mi* Napisano Luty 28, 2006 ŻEL JOANNY TEŻ NIEZŁY, WOLĘ GO OD LOREALA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilcia26 0 Napisano Luty 28, 2006 no ja wiem że jeszcze koniecznie trzeba uzyć prostownicy ale chcę wiedzieć czego użyć przed zastosowaniem prostownicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cyna Napisano Luty 28, 2006 ja używałam kilku.....az wreszcie u fryzjera kupiłam profesjonaly kosmetyk za 50 zł....welli 2 fazowy i jestem bardzo zadowolona polecam...Wybieraj zawsze kosmetyki dwufazowe.....lepiej i dłużej jest efekt! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
godsmack_girl 0 Napisano Luty 28, 2006 ja mam Loreal.. różowy, całkiem niezły. Poprzednio miałam Goldwell.. niby profesjonalny, ale kiepski był Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta 22................... Napisano Luty 28, 2006 ja mialam loreala ale niebieski, cena ok 20 zl, byl okropny sklejal wlosy, blee stoi dalej gdziesz w szafce prawie pelny a to cos joanny to jak sie nazywa i ile kosztuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ceecec Napisano Marzec 1, 2006 loreal jest cienki ja uzywam sansilka mleczko fioletowe przeci puszeniu oczywiscie prostownice msuze uzyc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aliś 0 Napisano Październik 31, 2006 leprszy od Joanny jest Sunsilk Efekt żelazka w stojacej tubie(ok12zł., wydajny) włosy są miekkie i nie sklejeno). Ale najlepsze jest zastosowanie jakiegos jedwabiu( dostępne w salonach, mnie buteleczka 15 ml za 10zł wystarczyła na ok 1,5 miesiąca) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kręcone włosy Napisano Październik 31, 2006 Ja ostatnio zdecydowałam się na zakup na allegro balsamu do prostowania firmy Kallos. Jest na prawde bardzo fajny, chroni włosy i zapobiega puszeniu. Kosztuje ok. 8,5 zł + wysyłka oczywiście. Osobiście polecam ten kosmetyk :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ginette Napisano Październik 31, 2006 Tressame Heat Defence - o ile jest dostepny w polskich sklepach, wiem ze mozna go kupic na eBay'u.Dobry zarowno przed uzyciem prostownicy jak i suszarki. Polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ginette Napisano Październik 31, 2006 Fioletowy Sunsilk jest tez dobry! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milky26 Napisano Listopad 1, 2006 Ja używam HIGH HAIR firmy Wella (mam włosy falowane). Kupuje go w salonie fryzjerskim za 61 zł. Jest bardzo dobr, nie obciąża włosó, nie tłuści. Włosy nawet w czasie deszczu sie nie puszą. Bardzo wydajny.Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maj-- Napisano Listopad 1, 2006 ja uzywam profejonalnego kosmetyku fryzjerskiego , plynu w sprayu ktory zabezpiecza struktóre włosa przed niszczeniem podczas prostowania : uni system - fluid . :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach