Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wangrafka

System Sequi - plastry

Polecane posty

Gość wangrafka

Mam pytanie, czy ktoś stosuje ten lek hormonalny? Lekarz mi je przepisał, gdyż poprzedni Novofem fatalnie na mnie działał tzn. bardzo bolą mnie nogi, wręcz jest to trudne do wytrzymania. A może ktoś miał taki przypadek po tym leki czyli po Novofemie. Jak zadziała nowy? Mam 41 lat i objawy menopauzy, tzn. uderzenia gorąca, kołatanie serca, pocę się bardzo. Zrobiłam badania i niestety okazało się, ze to początek menopauzy. Martwią mnie bardzo bolące nogi. czy zmiana hormonu pomoże?????

Gość ciocia dobra rada...
Moja mama je uzywa, ma 45 lat i z tego co wiem stosuje by nadal miec miesiaczke juz od kilku lat, nie narzeka, czuje sie dobrze

Gość wangrafka
Dzięki za informację, jest to krzepiące dla mnie. Może też będzie dobre dla mnie? A może ktoś jeszcze napisze, bezpośrednio stosujących.

Gość boadoa
ja stosuje a raczej stosowalam system sequi,odstawilam poniewaz bardzo bola mnie nogi

Gość wg23
znalazłam się na tej stronie,ponieważ szukalam informacji na temat przyczyn bólu nóg,a wlaściwie to takiego osłabienia kończyń dolnych,braku sił w nogach,wrażenia zakwasów w łydkach itp.Ponieważ rozpoczęłam 4 opakowanie systemu sequi pomyslałam,że to może byc powodem tych dziwnych objawów.Po przeczytaniu niektórych wypowiedzi,wnioskuję,że to całkiem prawdopodobne.Widocznie u niektórych osób takie objawy sie pojawiają.

Gość bleble2
Witam! Ponieważ okazało się, że nie mogę stosować HTZ, odsprzedam taniej dwa, aptecznie nowe opakowania plastrów System Sequi. Pozdrawiam.

Gość gość
Stosuje plastry od kilku lat, mogę dzięki nimi w jakiś sposób opóźnić okres?