Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malkia

ASENTRA- czy ktoś stosował ten lek?

Polecane posty

Gość malkia

Interesują mnie rezultaty stosowania i uwagi

Gość marzia

Gość poraroku
Witaj! Stosowałam ASENTRE przez rok czasu, bardzo mi pomogła. Mam nerwicę. Początkowo zwiekszajac dawke od 25 do 100 miligramow.Przez pierwszy okres, kiedy to organizm przyzwyczaja sie do leku, mozesz czuc sie nieciekawie. Ja mialam okropne zawroty glowy. Potem juz wszystko bylo ok i czulam sie swietnie. W lipcu minie rok kiedy jestem juz bez lekow psychotropowych. Polecam!

jestem w trakcie stosowania ASENTRY. Ten lek jest znakomity! Na początku nie wiedziałam, że to co się ze mną dzieje, to depresja, a co najważniejsze, że można \"to\" leczyć. Już po 2 tygodniach widać było efekt!!! Odzyskałam wiarę w siebie, zaczęłam się uśmiechać i odzyskałam poczucie humoru. Wszyscy zauważyli moją przemianę. Tabletki te działają na mnie lekko nasennie, mam nadzieję, że to jedyny efekt uboczny. Stosuję je od 2 miesięcy. Lekarz zalecił mi kurację 4 miesięczną. Ostrzegam, gdy za wcześnie się je odstawi, choroba wraca od razu (sprawdziłam to na sobie).

ja biore asentr dzis 3 dzien 0,25mg ,za dwa dni mam zwiekszyc do o.50 mg ,jeszcze nie czuje zadnej poprawy ale to chyba za szybko,dodatkowo od miesiaca biore Afobam,i dla mnie super ale tylko objawowo i czasowo,moje lekarka kazala mi zaczac zmniejszac dawki ,bo on uzaleznia

Gość Iza15
jak lepiej stosowac ten lek ,rano czy wieczorem