Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajjj

ludzie?!!co tu sie dzieje?!!ja zwariuje z wami zaraz!!

Polecane posty

Gość ajjj

przegladam sobie to wszystko co piszecie i wiecie co?w wiekszosci tematow jest zdrada,oszukiwanie,zycie w trojkacie,zboczenia,kochanki,zdradzane zony itd. czy na tym siwecie nie ma juz nikogo normalnego?nikogo uczciwego i kochajacego szczerze,bez klamstw? albo ten swiat jest chory albo ja,bo nie moge sie za cholere przystosowac! CHCE PRAWDY!!!czy ktos zna w ogole takie slowo?:(((

Gość sprawdzę w słowniku

Gość jest kilka normalnych
topikow. I wiesz czego wysluchuja bywalczynie??? Ze sa nudne, jalowe, infantylne itp

\"Prawda to jedna z dwu podstawowych wartości logicznych. Drugą jest fałsz. W logice matematycznej prawda jest jedynie symbolem, nie ma żadnego głębszego znaczenia. W mowie potocznej oraz w logice tradycyjnej prawda to stwierdzenie czegoś, co miało faktycznie miejsce lub stwierdzenie nie występowania czegoś, co faktycznie nie miało miejsca. Wyrażenie zawsze prawdziwe, z powodu swojej konstrukcji logicznej, to tautologia.\" :P

Gość szczęśliwa_mamuśka
był normalny topik ale..........Aż się prosi dopisać, czemu rodzi się ich coraz więcej?... o życiu prawdziwym nie wolno pisać. Zdrady i inne degradacje człowieka są dopuszczalne ale nie prawda

Proste, bo, kiedy człowiek jest szczęśliwy i nie ma problemów rzadko kiedy zagląda na forum. Nie szuka rozwiązania problemów. To właśnie to nieszczęście jednoczy. Jak we wszystkim są oczywiście wyjątki :)

Gość szczęśliwa_mamuśka
a ja uważam że nieszczęśliwi to nie mają internetu w domu i tyle wolnego czasu. Tu siedzą nudni ludzie którzy nie mają co z czasem robić i wymyślają swoje drugie życie!!! a prawdziwe jest zupełnie inne>

Mnie to nawet troche przeraża prezentowany na tym forum zanik moralności... A może jestem przewrazliwiona?

Gość ajjj
tu rzeczywiscie wchodza osoby,ktore bardzo sie nudza,ja tez do nich niestety naleze,jak mialam prace to nawet do glowy mi nie przyszlo,zeby siedziec na forach,a teraz? tylko zalamuje mnie to,że teraz ludzie mowia tylko o zdradzach,klamstwach i takich tam,wymieniajac sie doswiadczeniami,a przeciez napewno macie inne rzeczy o ktorych moglibyscie pisac,tak zeby wszyscy byli szczesliwi,bo ja tu zauwazam jedno wielkie zbiorowe zdolowanie....

szczęśliwa_mamuśka To znaczy że Ty jesteś nudna i nieszczęśliwa? I na dodatek nie masz internetu w domu? Jakie to smutne :(

poczytaj sobie Dostojewskiego albo Balzaca albo Flauberta... tam jest to samo tylko wiecej czytania.... to jest wersja dla niecierpliwych i mniej wybrednych...

Gość do babka68
właśnie tak jest. tylko z małym odstępstwem - jestem szczęśliwa. Ale nudzę się niesamowicie.

Gość ajjj
to moze wymyslimy cos na nude?np.skojarzenia? kto gra?

Gość szczęśliwa_mamuśka
ja

Gość doajjjaja
wymyśl ciekawy temat a nie krytykuj

Gość ajjj
UWAGA,UWAGA-ZACZYNAMY:pierscionek

Gość ajjj
chce powiedziec,ze czesto tu bywam,wrzucam nowe tematy,ale wszyscy mnie zlewaja,a dlaczego?bo chce normalnej rozmowy,a nie rozwodzenia na temat zdrady,sciemy i kochanek czy kochankow

Gość pierścionek - jubiler

to idźcie postrzątać i ugotować obiadek!!!!!!!!!!!

:) ----------------------> hexi to mi sie podoba: Nie możesz mieć wszystkiego, gdzie byś to położył ;) jeszcze proponuję Tołstoja tak na przykład Anna Karenina gdyby wtedy był internet to mogłaby sie zalogować pod nickiem np: wrona mentalna i wylewać swoje żale pod nieoecność męża... na topiku grzeszę już nie mogę dłuzej i ta hańba... a tak wogzał i koniec..........................................

Gość klucha.
- 1/4 topików to wyssane z serdecznego palca prowokacje; - kolejne 20% to problemy egzystencjalne 16-latek w stylu: "od czterech godzin nie wysłał esemes-a, idę się położyć na tory". Na co całe form: Ukrzyżuj go ! Zerwij z nim" :D:D i zadyma aż furczy. - Reszta opowieści dziwnej treści kobiet z przeszłością, co to dobijają do czwartego małżeństwa, z każdym mężem po dzieciątku i problemy z kochankiem;

Gość a ty klucho
do ktorej opcji sie zaliczasz? Bo tez tu jestes.

Gość TOSZ TO FIKAJKO
zakładałem/łam wiele topików wiele prowokacji nieliczne udane nie mam problemów jestem sam/sama problemem dla siebie

ja tez nie zakladam:) patrze, smieje sie, troche pisze:) ale ejstem zdania ze ktos kto ciagle siedzi na kafe to po prostu jest nieszczesliwy, zdradzony, oszukany, samotny, a ze jedna osoba czesto pisze pod wieloma nickami stad bledne odczucia niektorych:)

Gość a co wy tracicie
a ja założyłam jeden bo dziecko zachorowało na skazę białkową i tylko dostałam przekierowanie . Ale co tam!

Gość to norma
kiedy ktoś zakłada topik wymagający wiedzy merytorycznej, to chętnych do odpowiedzi się nie doczekasz. W najlepszym razie odsyłacz. Za to do bicia piany o "życiowej mądrości" jest tylu, że serwer wysiada.