Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natkaaalia

pierwszy raz.

Polecane posty

Gość natkaaalia

witam! czy wy tez spotykacie sie z drwiacymi i durnymi dogryzkami na temat dziewictwa??? ja jescze nie przezylam swojego pierwszego razu, i jak narazie nei mam zamiaru (mam 17 lat)oraz mam stalego chlopaka od dluzeszego czasu i wiem ze go kocham,i zeto z nim zrobie, tylko ze w swoim czasie. za to moje "kolezanki" maja juz pierwszy raz dawno zasoba. to ze mam 17 lat i nadaljestem dziewica to dla mnei powod do dumy! i jestem z tego powodu szczesliwa. bo wiem ze swoj pierwszy raz zrobie z mezczyzna ktorego daze uczuciem i on mnie tez. wiec dziewczyny nie przejmujcie sie swoimi kolezankami, wasze dziewictwo wasza sprawa. a niech one pozniej placza, ze tak szybko pozbyly sie czegos cennego.pozdrawiam wszystkich :)

W pełni podzielam Twoje zdanie,mam 21 lat i pierwszy raz mam już za sobą,choć stało się to niedawno(jakies 2 miesiace temu) dochodze do wniosku ze warto było czekac...zrobiłam o oczywiście z moim chłopakiem,z którym jestem już 2,5 roku.Chron więc tego co masz najcenniejsze aż do momentu,gdy bedziesz miała 100% ze to właśnie ten jedyny:)pozdrawiam!kaki

dołączam sie ja to zrobiłam to rok temu i nie załuje do dziś...jestesmy razem nadal i chyba tak juz zostanie.....choc wiekszosc moich kolezanek juz byłya \"po\" czesc załowała a część nie.....ja byłam dumna ze tak długo wytrzymałam choc miałam 1 związek 1,5 roczny i 2 krótkie ale namiętne jednego chyba tylko załyję...ze nie byłam z nikim innym ...tak dla porównania,,,,,i juz pewno tak zostanie bo zdrada u mnie nie wchodzi w grę.........

Gość buzialinka
ja nie wiem z jakimi wy ludzmi przebywacie..amoze z jakimi ja.. mam 17 prawie 18 lat nie jestem dziewica rok a jestem z moim chlopkaiem prawie 3 lata...z moich kolezanek jedna czy dwie nie sa dziewicami...czuje sie lekko glupio...i wydaje mi sie ze to bardzij wysmiewa sie tez ktore nie sa juz dziewicami..wiec sie nie odzywam..chodz nie zaluje tego ze nie jestm juz dziwica bo wiem ze zorbilam to z "tym facete"!!:P

Gość martha330
a ja mam juz 21 latek i dopiero teraz przygotowuje sie do swojego pierwszego razu i nie czuje sie z tym glupio,najwazniejsze,ze moj chlopak to zaakceptowac i jest najszczesliwszy pod sloncem,ze bedzie mogl sie mna zaopiekowac;))))

Gość ja tam nie wiem ktora
kolezanka/kolega byla, czy nie. Nie rozmawiam o "razach" z nikim ;) To intymna sprawa ;)

mam 17 lat i pierwszy raz za sobą, mój obecny chłopak powiedział mi niedawno że na początku chciał mnie tylko przelecieć, zresztą ja do niego też miłości nie czułam, poprostu poci.ągał mnie fizycznie, tak wyszło że on teraz za mną szaleje i niewyobraża sobie życia beze mnie ja raczej zyć beż niego mogę, czyli nie kocham go może troche, dlatego jesteśmy narazie razem, ale myślę że to nietrwały związek, nie żałuje że mam to już za soba

Gość Macie rację dziewczyny

bez sensu być z kimś jak sie wie że to nietrwały związek... ^ ja też mam swój pierwszy raz za sobą i nie żałuję, a mam 17 lat

ja bede miec za miesiac 22latka i pierwszy raz (waginalny:D)mam przed soba, warto czekac :-) w zwiazku jestem juz ponad 4latka, jest petting i oral czasem ;-) i nie leku o ciaze nawet z zabezpieczeniem :-)