Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witajcie!:)Jestem w ciąży i mam mały dylemat:D Zastanawiam się nad imieniem dla cureczki:)Ja z moim misiem narazie zastanawiamy się nad ośmioma imionami.. A wy prosze, wybierzcie imie które według was jest najładniejsze z tych tu podanych imion: -Żanetka, -Dorotka, -Alenka, -Elenka, -Karolinka, -Mariolka, -Basia, -Anitka Powiem tylko,że bardzo nam się podoba imie Żanetka;)

Gość brrrrrr
mi sie zadne nie podoba :-) ale to twoj wybor, ja bym dala natalia :-)

Gość Karolinka.....................

Gość pirx
Basia albo Dorotka. Wybacz, ale Zanetka jest pretensjonalne moim zdaniem.

Gość no wiesz...
Alenka? co to za imie? Mi tez jakoś specjalnie żadne się nie podoba, jestem tak jak brrrr za Natalką. :P

Gość mnie tez zadne
sorki ale zadne, no moze jesli juz to karolina ale nie bardzo, mnie sie podoba monika:)

Gość _śliczne imiona
Naprawdę, bardzo ładne, no może oprócz Basi. A zresztą ustawię w kolejności jak mi się podobają :D 1. Elena 2. Anitka 3. Żaneta A Alenka to skrót od czego? Od Aleny? Jak tak to dorzucam to imię na drugie miejsce :) fajne imię to podstawa. Mnie rodzice tak skrzywdzili, że wstyd się przedstawić 😠

Gość zadne
.........

Gość brzydkie kaczątko
A mnie sie podoba Mariolka,jest milutke bynajmniej mi sie tak wydaje

Gość wiemmm
wiem ze nie ma na liscie ale mi sie podoba Zuzia:)

wiemm :) Moja siostra tak nazwała własną cureczkę:) Rzeczywiście śliczne imie..ale za póżno:) Tak Alenka to Alena:)

Gość keoaoa
Taaaaak,, cUreczke powiadasz?:O:O:O

No tak! A przecierz w gruncie rzeczy Zuzia to bardzo ładne imie:) Tak sobie myśle,że dziewczynka będzie mieć na imie Żanetka albo Mariolka,rzadkie imiona i bardzo ładne. A dla chłopaka w razie czego już mam i wiem,że będzie mieć na 100% Filipek(jeśli to będzie chłopczyk!) A tego się dowiem dopiero w sierpniu..:)

Gość prix
A autorka to ile ma lat ze nie zna podstawowych zasad gramatyki jezyka polskiego? :O Nastepny kwiatek: "przecieŻ" nie przecieRZ :O

Gość Rutinka
Alenka??? Alena??? hmm...oryginalne dosyć. Moje propozycje: - Maja - Lena - Aleksandra - Weronika - Patrycja

A co do błędów ortograficznych to może autorka ma dysgrafię :) więc nie krytykujcie ją proszę :)

Gość oooor
Zauwazylam, ze wraz z rozwojem internetu coraz wiecej jest osob ktore masa dysgrafie...ciekawe, prawda?:O

Gość dysortografia
dysgrafia to brzydkie pismo,dysleksja to zaburzenia w pisaniu tj pismo lustrzane a dysortografia to bledy ortograficzne!!!!!!!!!!

Gość Emilia-Emilka

Gość dysortografia
to zaburzenie, które przejawia jakieś 1, 3 % społeczeństwa, więc nie ma się tu czym usprawiedliwiać, bo to jest tępota wynikająca z lenistwa i koniec

wybrałaś imiona ładnie i co ważne nie popularne, bo na placach zabaw jest dominacja Natalii i Nocolii. Gdybym miała z Twojej listy wybrać to chyba Alenka. A moje typy to Hania i Joasia.

z tych imion to chyba tylko Karolina lub Dorotka mi sie dosyc jeszce podoba... Ale niech rodzice nazywaja dzieci wedla WLASNEGO uznania :-)

Gość Nik
Ja mam na imię Żaneta:) A ksywkę mam Nik@. Fajnie nie? Mi się podoba... Bardzo... Rzadko spotykane i robi wrażenie na chłopakach. Daj swojej córeczce tak ma imię. Będziesz miała pewność że ci siem dobry zięciu trafi!!:) a tak serio to naprawde jak dla mnie Żaneta to jedne z najładniejszych imion bo Aś, Kaś, Ani, Mart, Paulinek i Manderynek to jest duuuuuużo. I bardzo sie ciesze ze podoba wam sie takie imie jak moje.... ŻANETKA!!!

Gość bllleeee Żaneta...
znałam kiedyś jedną poczwarę i myślę że nigdy bym nie skrzywdziła dziecka tym imieniem...Ale to moje zdanie i nie musisz go brać pod uwagę. poza tym ładne imiona to Amelka ,Anielka ,Ania ,Hania ,Zuzia , Maja ,najładniejsze są nasze polskie i nie zabardzo wymyślne ,tak zwane "modne"