Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiak44

Dziwne krwawienie

Polecane posty

Gość misiak44

Brałam zawsze tabletki o 21.00...nastepne opakowanie zaczełam brać o 7.00.I teraz jak mam przerwę...zawsze miałam normalny okres..krew się leje...a teraz..nic...jakieś tam małe plamienie.,nawet brudzenie..nie wiadomo co to jest..Wspołżyłam codziennie z moim facetem..bez żadnych zabezpieczeń..bo w końcu biorę tabsy..brałam o tej samej godzinie,,brak wymiotów i biegunki..leków...miałam trochę stresu...A dzisiaj zrobiła test..negatywny...ale nie wiem ..od czego to moze być?? taka zmiana intesywnosci krwawienia??..zmiana godziny moze zineść działanie antykoncepcyjne?? ..schizuję już...ale dziwne to..

Gość a ja a ja
spoko...hormony

Gość misiak44
własnie...tez sobie tak tłumaczę..gdyby coś było..to zamiast jednej krechy na tescie byłyby dwie..przesunięcie godziny pociąga za soba takie zmiany?..redukcja krwawienia az do tego stopnia???

Gość To tylko Ja mala
Przy regularnym stosowaniu tabletek okres moze nawet zaniknac, a to ze jest slabszy to jest normalne .

Gość misiak44
zawsze sie ze mnia lało jak z zarżniętej kaczki..a tu taki kwiatek...dziwne...czyli raczej nie rozpada się? :(

Gość To tylko Ja mala
Zapewnienia ze na 100% jest wszystko dobrze nie moge Ci dac z wiadomych wzgledow , ale nie sadze zeby bylo cos nie tak.Jak chcesz to idz dla pewnosci do lekarza , ale na tyle co wiem to jest to zupelnie normalne :)

Gość misiak44
dzisiaj nic sie nie zmieniło..chyba wybiorę sie do lekarza..tak dla pewności wszelkiej..