Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Jesteś miętki Tesz to umiem gdy trzeba w gardło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 46 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Tesz to umiem gdy trzeba w gardło Stypiarze ta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Stypiarze ta Ostatnia kawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 46 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Ostatnia kawa Zalana na rano stygnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 545 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Tesz to umiem gdy trzeba w gardło Uwierzyłabym może 20 lat temu, chociaż też niekoniecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 3 godziny temu Nie serio myślę że bym się dogadal z elkom ale nie chce jej tego dac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Uwierzyłabym może 20 lat temu, chociaż też niekoniecznie. A ty masz takom swojom banke że dobrze roocha tylko młody albo po drazku yhym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 46 Napisano 3 godziny temu Nie pasujesz do elzbieta wcale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Nie pasujesz do elzbieta wcale Do niej każdy pasuje kto może kilka razy dziennie albo mu nie opada przez 5 godzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 46 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Do niej każdy pasuje kto może kilka razy dziennie albo mu nie opada przez 5 godzin Jesteś zafiksowany na seksie. A w sumie to na fantazjach o nim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 46 Napisano 3 godziny temu A wszystko przez pełne jaja i brak możliwości upustu emocji knura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 46 Napisano 3 godziny temu Wszyscy jesteście obrzydliwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 545 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie serio myślę że bym się dogadal z elkom ale nie chce jej tego dac Wczoraj dzień i noc wypisywaleś o mnie najgorsze rzeczy jakie ci przyszły do głowy, a teraz sytuacja 180° odwrotna. Jedyna możliwość jaka by była to jakbyś był związany całkowicie bez możliwości ruchu nawet o centymetr i z zaklejoną gębą. Wtedy może bym zniosła twoją obecność w jednym pomieszczeniu, no ale raczej nie dłużej niż przez kilka minut. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 3 godziny temu Ona jest jak zamulony chomik którego budzi do życia kołowrotek 2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Jesteś zafiksowany na seksie. A w sumie to na fantazjach o nim. Ja wcale po prostu mogę tyle i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: A wszystko przez pełne jaja i brak możliwości upustu emocji knura. Oj wes jusz nie projektuj naprawdę myślisz że masturbacji mi brakuje teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 46 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Ona jest jak zamulony chomik którego budzi do życia kołowrotek Ja wcale po prostu mogę tyle i tyle Nie w ogole. Kutafonie ohydny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Wszyscy jesteście obrzydliwi. Bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 46 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Oj wes jusz nie projektuj naprawdę myślisz że masturbacji mi brakuje teraz To widać z daleka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 46 Napisano 3 godziny temu Ide na inne forum. Nara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 545 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Nie pasujesz do elzbieta wcale Kto twoim zdaniem pasuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 46 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Kto twoim zdaniem pasuje? Jestem swatem który widzi tylko kto do kogo nie pasuje. Kleks też nie elzunia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Wczoraj dzień i noc wypisywaleś o mnie najgorsze rzeczy jakie ci przyszły do głowy, a teraz sytuacja 180° odwrotna. Jedyna możliwość jaka by była to jakbyś był związany całkowicie bez możliwości ruchu nawet o centymetr i z zaklejoną gębą. Wtedy może bym zniosła twoją obecność w jednym pomieszczeniu, no ale raczej nie dłużej niż przez kilka minut. xd Ty się ciesz że wieczi nie ma racji nawet sobie faktu nie można stwierdzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: To widać z daleka Nie to nie powód wywodu elka jest prosta po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 545 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Jestem swatem który widzi tylko kto do kogo nie pasuje. Kleks też nie elzunia xD A jest w ogóle ktokolwiek kto pasuje chociaż trochę? xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 46 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: A jest w ogóle ktokolwiek kto pasuje chociaż trochę? xd Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: A jest w ogóle ktokolwiek kto pasuje chociaż trochę? xd Malowany jest bardzo podobny do mnie małolat tesz byl poryty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 545 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Malowany O. tego się nie spodziewalam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Malowany Tylko to nie będzie nic stałego czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 545 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Malowany jest bardzo podobny do mnie małolat tesz byl poryty Naucz się stawiać przecinki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 3 godziny temu Ja szukam czegoś romantycznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach