Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Joovi

Jaki znacie dobry krem pod oczy?

Polecane posty

Szukam dobrego kremu pod oczy. Sporo czasu spedzam przy komputerze, poza tym zauwazylam juz pierwsze zmarszczki mimiczne-mam 26 lat. Jakie kremy polecacie?

Gość tez sie chetnie dowiem

Gość talerzyk i lyzka
ja tez sie chetnie dowiem bo mam 22 lata i zmarszczki wokol oczu jak babka po 30stce :O siedze cale dnie przy kompie i pale fajki.to chyba od tego, bo nie chodze na solar, i kremuje twarz nawilzajacym, widac to nie wystarczy :( to straszne co polecicie?

Gość leeeeeeena________
ja używam ziaja-pietruszkowy lub z świetlika i jak dla mnie jest świetny,z tym że jeszcze nie mam zmarszczek (25l)

Ja mam 25 lat i uzywam kremu z serii Lirene-chlorofilowy krem pod oczy. Kosztuje zaledwie ok 15 zl,a jestem naprawde zaskoczona jego jakoscia. Jest naprawde swietny. Doskonale wygladza, napina i nawilza skore. Co prawda na tubce jest napisane,ze nalezy go stosowac od 30 roku zycia,ale wiadomo,ze jest to kwestia umowna. Przeciez nie bede czekac do trzydziestki az pojawia mi sie glebokie zmarszczki,bo wtedy juz mi najlepszy krem nie pomoze.

też używam Lirene, czasem na zmianę z żelem ze świetlika

Gość kioskarkaaaa
ani lirene, a tym bardziej ziaja, czy swietlik nie pomoze na zmarszczki.lekko nawilzy, ewentualnie zlikwiduje opuchlizne , i to wszystko. Nie ma kremu przeciwzamarszczkom za kilka złotych, zreszta nie takie ma byc działanie np. swietlika.

pod oczy najlepsza jest masc witaminowa za 2pln! ja stosuje i jest super!

Gość ja mam z flosleku
z babka i swietlikiem na opuchlizne i dzial bardzo dobrze wedlug mnie

Gość niebieskoooookaa22
ja mam AVENE nawilżająco-kojący i tez jestem zadowolona:) p.s. a ta masc witaminowa(to masc z vit.A??) a ona nie jest zbyt tłusta i tępa pod oczy? jak sobie z tym radzisz?

dokladnie,to jest masc z wit A! JAK DLA MNIE SUPER! wyciskam troche na dlon,rozsmarowuje i jak juz umylam buzke i nalozylam krem na twarz wklepuje masc pod oczy i troche w powieki:) to podobno dobry sposob zeby zachowac mloda skore wokol oczu :) polecam! masc nagietkowa tez jest dobra!

Gość niebieskoooookaa22
aha:) a od siebie chciałam dodac, ze najlepsza jest masc(chodzi o zapach i konsystentcje) masc z vit.A z kwasem cytrynowym :)

Gość niebieskoooookaa22
hmm wiesz chodzi mi o to ze jest masc vit.A ale zalezy od firmy, niektóre dodają kw. cytrynowego inna nie... jeżeli twoja masc ładnie pachnie to ma w swym składzie kw.cytrynowy