Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilianna_

Jak przezyc kolejna noc??

Polecane posty

Gość lilianna_

No wlasnie,skoro caly swiat runal Ci naglowe,skoro nie ma w Tobie zadnej checi zycia, zadnej motywcji??Kiedy nie masz przy sobie nikogo bliskiego,bo Ci co byli calym Twoim swiatem odeszli i nie wroca??Wszytko jest bezsensu........

Gość zuii
trzymaj sie, nie tylko tobie swiat sie zawalil, takich ludzi jest tysiace kiedys znowu zaswieci slonce, ja wierze ze tak bedzie przynajmniej w moim przypadku, ty tez musisz w to wierzyc

Gość lilianna_
Zazdroszcze Ci... We mnie nie ma zadnej wiary.Moje zycie to tylko wegetacja. Sama nie wiem co jeszce u robie...

Gość zuii
oj kobiety nie mozna sie poddawac, ksenoferyna a ten tekst "przegralam swoje zycie" to chyba zapozyczony z programu Labedziem byc:)

Gość lilianna_
ksenofaryna co za paranoja... ja tez trwam tylko dzieki temu ze znajduje ulge w alkoholu... ale zdaje sobie sprawe ze dlugo tak nie wytrzymam.. boje sie samej siebie.....

Gość zuii
moze macie wieksze problemy niz ja-mnie tylko zostawil facet, to nie jest tragedia juz sie przyzwyczailam ze zawsze mnie ktos zostawia. slaba pocieszycielka ze mnie

Gość Tez zalamana
ja mam problemy w pracy. dzis po raz kolejny uslyszalam od szefa, ze potrafie tylko wszystko pscu:( Chyba nie przetrwam okresu próbnego, najgorsze ze zwolnilam sie ze stalej pracy na wlasne zyczenie, bo myslalam ze tu mi bedzie lepiej. A tu takie cos. Do tego mam wrazenie ze nikt mnie nie lubi :O

Gość lilianna_
Ale co jesli nawet moj psycholog olal mnie calkowicie??Moze jestem beznadziejnym przypadkiem...

Gość zuii
a tam zaraz pojebana

Gość Tez zalamana
nawet pisac nie umiem - PSUC mialam na mysli

Gość zuii
odpowiadalam ksenoferyniwe , teraz ta moja odp jest nie na miejscu:o

Gość lilianna_
Moze masz racje... Ale nie chcialabym uzalezenic sie od lekow... Wystarczy ze mam problem z alkoholem...

Gość ja tez nie wiem
jak przezyc kolejną noc, kolejny dzień. ale jakos dni mijają chociaz ciężko

Gość zuii
trzymajcie sie dziewczyny, spijcie spokojnie🖐️

Gość selfkiller
...

Gość u lla_
Kobiety wezcie się za siebie nie topcie smutku w alkocholu to nie tędy droga życie jest takie piękne kilka lat temu zachorowałam na raka świat mi się zawalił tak bardzo chciałam żyć miałam tylko 20 lat i jeszcze nic nie przeżyłam leżałam długo w szpitalu i napatrzyłam się na śmierć i umieranie i nie moge zrozumieć kogoś kto mowi że nie chce mu się żyć bo praca bo facet bo nuda ci ludzie za każdy dzień życia gotowi dyli przejść piekło leczenia i bólu i do końca mieli nadzieje więc jak zdrowi ludzie mogą ją tracić mie się udało wyzdrowiałam wyszłam zamąż i ciesze się każdym dniem i modle się tylko o zdrowie nie znam Cię i może w ogóle nie jesteś chrześcijanką ale jeśli jesteś jakiej kolwiek wiary i potrafisz się modlić to może zamiast tego kieliszka pomódl się to czasami bardziej pomaga i bardzo wewnęcznie wycisza z góry przepraszam jeśli komuś moja wypowiedz wydała się głupia lub zadługa lilianna_ życze ci dużo szczęścia i sił abys odnalazła sęs w życiu.