Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość west ham

Najlepszy balsam ujędrniający - poleccie jakiś mam obwisła skore po odchudzaniu

Polecane posty

Gość west ham

buuuu:(

Gość ćwiczenia i jeszcze raz
cwiczenia :)

Gość west ham
ale balsamow tez tzreba uzywac przeciez:(

Gość ćwiczenia i jeszcze raz
polecam Erisa Lirene!Ładnie napina skórę:)

ST. Ives- ujędrniający. Fajnie napina skóre, ładnie pachnie. I nie drogi- 16 zł.

Gość tylko nie St.Ives
naprawdę ten balsam Twoim zdaniem ładnie pachnie???????? nigdy nie kupiłam bardziej śmierdzącego balsamu, ten zapach jest po prostu ohydny

Zapach jest ważny - niewątpliwie, jednak priorytetem jest chyba skuteczność ;) Kobietom w ciąży lekarze polecają przeciw rozstępom Fissan (można kupić w aptece) - nie wiem czy jest skuteczny, ale może przyda ci się ta informacja. Szkoda że nie stosowałaś ich w trakcie odchudzania, żeby uelastycznić skórę, bo teraz to już znacznie trudniej wyleczyć skutki. Skóra jest rozciągnięta i nie wiem w ilu procentach się ściągnie (obkurczy) jeśli ją uelastycznisz balsamem. No ale oczywiście lepiej robić cokolwiek niż nic nie robić.

Gość tylko nie St.Ives
jeśli więc mogę polecić coś w miarę skutecznego i subtelnie pachnącego to będzie to: balsam NIVEA Q10 wcześniej jakoś nigdy zapach nie stanowił dla mnie większego znaczenia przy kosmetykach tzw. do smarowania, ale St.Ives ma tak brzydki zapach, że nie jestem w stanie go używać niestety kupiłam go z pompką i wcześniej nie sprawdziłam zapachu (z resztą skoro nigdy wcześniej żaden zapach tak źle na mnie nie działał nie widziałam potrzeby;) )

CZeść. Ja przytoczę wypowiedź recenzji jednej z klientek- może to zabrzmi przekonujaco?- >>Bardzo skuteczny. Ładnie pachnie. Dobrze się rozprowadza i wchłania, ale co najważniejsze pomaga w pozbyciu się Cellulitu i \"kangurzej torby\"

Gość otak wspaniała reklama
firmy kosmetycznej ATW

Gość anusinaiusi
a przepraszam, myslałam, że tu pytają o dobry balsam ujędrniający. A to naprawde najlepszy jaki znam...

Gość myszkamiki
czy ktoś miał ten atw i nivea nie mogę się zdecydować ? anusinaiusi - ile kosztuje przesyłka ? ile wyjdzie calość?

teraz te balsamy są w promocji. Jeden kosztuje 35, 20 i jeśli zmieści się w kopertę to ok. 8 złotych przesyłka. Zreszta sklep Cię przez wszystko prowadzi. Jeśli zestaw to trzy- wówczas 90,80 PLN. Ja natomiast ze swej strony proponuję każdemu, kto jest zadowolonynie nie tylko z tego oczywiście kosmetyku (to znaczy wraca do sklepiku i robi zakupy juz po raz drugi) zapisanie się do Klubu A.T.W. Tu nie ma żadnych limitów ani narzutów, mozesz kupować ile chcesz, kiedy chcesz i masz stałą zniżkę 30% na wszystkie kosmetyki. Zapisanie się kosztuje zawsze 5 złotych. Natomiast jeśli Ci się znudzi to po prostu przestajesz i tyle:) A będąc w firmie masz naprawdę wszystko taniej.XXL Fast kosztował przed promocją 66PLN za sztukę. Teraz w zestawie 3 sztuki dla osób w Klubie kosztują 64,00. I już:)