Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agaroza

Gadka szmatka - damskie pogaduszki

Polecane posty

Gość kaska107
a czy Twoje male spi ladnie w nocy bo moj synek zaczal sie budzic co 2 godz.troche pociagnie cyca i zasypa tylko juz w naszym lozku, masz jakies rady, a moze to te zeby?

agaroza dzięki sliczne,jutro jadę na kontrole do pediatry to go zaraz zapytam-naprawdę dziękuje za informację.Całuski.

Hej Babeczki!!! Kurcze, wlasnie takiego topiku potrzebowalam, slowo daje!!! Mam niewiele czasu przez mojego osmiotygodniowego brzdaca,ale postaram sie odwiedzac ten topik czesciej:) Moje szczescie przyszlo na swiat wlasnie rowne osiem tygodni temu. Dzis to juz \" rozsly\" mezczyzna:) Mieszko objawia wszystkie cechy charakterystyczne dla dzidzi w tym wieku. A moj pseudonim czesciowo zawdzieczam wlasnie Mieszkowi - bo od dwoch tygodni raczy mnie i meza swym przecudnym \"agu\" :) za kazdym razem gdy je slysze wprost sie rozplywam!! Wiecie doskonale co czuje, komu jak komu ale Wam nie musze tego tlumaczyc, bo wiem, ze kazda nowa nabyta zdolnosc Waszych pociech tez przyprawia Was o lzy i o najszerszy na sweicie usmiech radosci!!! Mam male trzy pytanka przy oakzji: wlasnie rozgladamy sie za wozkiem- w koncu dostalismy becikowe;) - co mozecie mi poradzic-wiem, ze ma byc wielofunkcyjny i miec pompowane kola:) Jestem po cesarce: dziewczyny po cc: kiedy mozna zaczac cwiczyc no i rozpoczac wspolzycie?? Lekarz gin. mowil do mnie podczas wizyty ogolnikami a ja chce konkretow najlepiej z zycia wziwtych:) pozdrawiam Was wszyskie serdecznie i zycze Wam jak i sobie tej odrobiny czasu na zagladanie tu!! mrófka agu

kaska_my mamy ten problem od początku z Basią;) Spi z nami. ( matka leniwiec- lubi się wysypiać). Także konia z rzędem, komuś kto nam poradzi jak z tego wybrnąć.:)). A u Ciebie to może faktycznie przez te ząbki:)) Agniecha_ nie dziękuj, wszak po to jesteśmy coby doradzić, pogadać, popłakać, pomarudzić i co nam tylko do głów przyjdzie:))) Mrófka_witaj serdecznie. Agu jest boskie. U nas Baska zaczęła tak gadać do obrazków na ścianie. Najbardziej mi się podoba to agu, jak patrzy mi tak głęboko w oczy i filuternie się uśmiecha:)) Masz rację pompowane koła to jest to. Szczególnie na nasych chodnikach. Co do współżycia, to ja miałam 2 cesarki. I tak po pierwszej czekaliśmy\" przepisowe\" 6 tygodni, bo wczesniej to się bałam jak cholera. Także po wizycie kontrolnej zaczęliśmy;)) A teraz to już po 3 tygodniach nie moglim się doczekać :-p . No ale to głównie zależy od nastawienia psychicznego no i czy nie ma jakichś dolegliwości. także sprawa indywidualna ( no ioczywiście w prezerwatywce, bo licho nie śpi-- tym bardziej po cesarce trzeba uważać) No ja teraz jeszcze mam więcej czasu, ale jutro wraca moja Amelka od dziadków, także będzie gorzej z czasem:)) Pozdrawiam Was serdecznie

hej Mam 4,5 letniego synka i 7 miesięczną córeczkę. Jeżeli mogę się przyłączyć;) ... z chęcią będę do Was zaglądać i skrobnę coś tam na pewno ciekawego:p Pozdrawiam,

kroma pewnie że możesz się przyłączyć:)))))zapraszamy:))

ooo chciałam skrobnąć cosik, ale dziecię me oddaje przeróżne dzwięki róznej tonacji:o Poza tym raczkuje i dobiera mi się do kompa;) Zajrzę jak najszybciej będę mogła

Kurcze blade zaraziłam Basię.. Od jakiegoś tygodnia ja chyrlam jak gruźlik , no ale miałam nadzieję, że jej nie zarażę. A tu masz ci los. No nic idziemy popołudniu do lekarza , lepiej wcześniej coby się nie narozwijało jakieś paskudztwo

fajne już takie raczkujące:))))Coraz bardziej kontaktowe:) i łobuzerskie :-p

Gość ale ... ale
Myslalam nareszcie fajny topik, a tu sie zrobił klub młodej mamuśki, pieluchy, wizyty, odżywki dla niemowląt, szkoda, liczylam na inne tematy ):

Gość trzeba jeszcze odróżnić
no właśnie :(

Akurat ja mam szczęście do łobuzów;) synek żywe srebro i córa zapowiadająca łobuziara;) idę obiadek zrobić do tego kogoś pomaranczowego. Może po prostu wyjdź z forum ciąża, macieżystwo i wychowanie dzieci. Chyba nie poznajesz po nazwie o czym to forum jest:o czas szykować obiadek

spokojnie ale....ale. My się dopiero rozkręcamy:)))))))) Kroma ja aż się boję pomysleć , bo jak Basia będzie takie same ziółko jak Amela to chyba osiwieję w tempie porażającym;))) Smacznego obiadku życzę, ja już po. Tyle że u mnie gotuje teściowa, bo mieszkamy razem i narazie ona\" króluje\" w kuchni. Ja się nie wcinam... A tak z innej beczki. Zapisałam się na prawo jazdy ( w końcu) i jak chodziłam na kurs , to byłam najstarsz ( sic!) w grupie:)))))). Normalnie czułam się jak taka \"starsza\" pani wśród tych 18-latków. Teraz już mam jazdy, no i muszę przyznać ale jazda!!!!!!! Podoba mi się bardzo, ale nie wiem czy mój instruktor podziela mój entuzjazm :-p

hej kochane gdzie jesteście?? Może na spacerkach taka ładna pogoda. Ja muszę być w domciu, bo Basia chora;((

Gość kaska107
czesc dziewczyny, dajcie jakies rady na przesypianie nocy Waszych pociech, moj 5 mc synek budzi mnie co 2 godz, a moze macie tez cos na powrot do pracy bo wracam 21 marca i zaczynam sie martwic

kaska ja Ci chyba nie poradzę:( Oj oj, umiera nam topik, zanim jeszcze na dobre się rozkręcił:(( Chyba nie mam ręki, do tego typu spraw:(. Mimo wszystko zapraszam na pogaduchy:)) Pozdrawiam Aga

Gość kaska107
moze nie umrze, a co Ty na to, zeby 6 latke i malucha ( jak zacznie ladnie spac)umiescic w jednym pokoju, troche mi szkoda zrezygnowac z sypialni, a jest jeszcze jedna sprawa moja starsza cora bardzo boi sie ciemnosci i cala noc ma zapalona lampke, w ogule po urodzeniu malucha mam z nia maly klopot nie mam tez tyle czasu co wczesniej, a ona bardzo zaczela absorbowac soba otoczenie, moze na to cos znajdziesz?